'The Flash' in 2020 in de bioscoop?

Het zou goed mogelijk kunnen zijn!

Regisseur John Francis Daley hint ernaar dat The Flash in 2020 in première zal gaan. Sinds Walter Hamada aangesteld is als het nieuwe hoofd van het DC Extended Universe, krijgt de franchise langzaamaan opnieuw vorm, en de film met Ezra Miller lijkt een van de delen die daardoor sneller gemaakt wordt.

Op Twitter werd regisseur John Francis Daley gevraagd wanneer The Flash te zien zou zijn, waarop de regisseur antwoordde met de opmerking dat dit "als alles goed gaat, ergens in 2020" het geval zou zijn. Er zijn twee releasedata voor DC-films geprikt voor 2020: 14 februari en 5 juni. Vermoedelijk zal de film een van die twee worden.

Dat lag overigens al in lijn der verwachtingen; het gerucht ging dat The Flash in 2019 opgenomen zou worden. Dan zou de film inderdaad in 2020 uit kunnen komen, wellicht samen met Birds of Prey, waarvan de opnames eind dit jaar van start zouden gaan. Als die film inderdaad eerder opgenomen wordt, zal die waarschijnlijk in februari 2020 uitkomen en is de spot in juni nog over voor The Flash.

Naast Miller is zeker dat ook Kiersey Clemons en Billy Crudup rollen spelen in The Flash.



NieuwsFilm

meest populair