'Jurassic World'-regisseur over tweede 'World War Z'

'Jurassic World'-regisseur over tweede 'World War Z'

Waarom vertrok hij?

Recent verscheen van J.A. Bayona (The Impossible, A Monster Calls) de kaskraker Jurassic World: Fallen Kingdom. Voor hij aan de slag ging met deze tweede Jurassic World was hij nog de beoogde regisseur voor het vervolg op World War Z uit 2013. Dit ging echter niet door en nu heeft hij een klein beetje prijsgegeven waarom hij vertrok bij de zombiefilm.

Tijdens zijn promotieronde voor Jurassic World: Fallen Kingdom spraak de Spaanse regisseur met Den of Geek over World War Z 2 en zei dat hij wel flinke potentie zag in het project:


"We werkten ongeveer een jaar aan dat project en we hadden een geweldig idee. We waren erg enthousiast. We hebben geweldige set-stukken ontworpen en we waren erg enthousiast over de richting die we met de film opgingen, maar op de een of andere manier hebben we nooit een manier gevonden om alles met elkaar te verbinden. "

Ondertussen schiet het nog steeds niet op de met de film. Oorspronkelijk stond deel 2 gepland voor de zomer van 2017. Nog altijd staat David Fincher in de boeken voor de regiestoel en moet Brad Pitt terugkeren als hoofdrolspeler.

NieuwsFilm

meest populair