Marvel-baas over die titel 'Spider-Man: Far From Home'

Marvel-baas over die titel 'Spider-Man: Far From Home'

En ze vinden dat logo'tje zo vet!

Afgelopen weekend tijdens Ace Comic-Con onthulde hoofdrolspeler Tom Holland de titel van het vervolg op Spider-Man: Homecoming. Dit wordt Spider-Man: Far From Home. Marvel Studios-baas Kevin Feige heeft de titel bevestigd en tekst en uitleg gegeven over de dubbelzinnige titel.


"Het is vergelijkbaar met Spider-Man: Homecoming. Ik ga niet zeggen wat de betekenissen zijn, maar we vermaken ons met de titel aangezien, net als bij Homecoming, deze vol zit met alternatieve betekenissen. En we vinden het leuk om door te gaan met het 'Home' dingetje, met het kleine Spidey symbool in de 'Home'"

In gesprek met i09 vult Feige aan dat Parker en zijn klasgenoten hun zomervakantie gaan vieren over de grens. Eerder werd al bekend dat er opnames zijn in Londen en Parijs. Maar speelt de film lang af na de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War (en Avengers 4)? Feige: "Wanneer de film zich afspeelt? We weten dat het zomer is. Ik denk dat het zomervakantie is. Ik denk dat hij naar Europa gaat met zijn vrienden. Ik weet niet welke zomer... Ik bedoel, ik weet het wel...."

Met aanvullende rollen voor onder meer Michael Keaton als Vulture, Zendaya als Michelle Jones, Marisa Tomei als Aunt May, Jacob Batalon als Ned en waarschijnlijk Jake Gyllenhaal als Mysterio moet Far For Home op 5 juli volgend jaar in première gaan!

NieuwsFilm

meest populair