Michael Caine leidt sterrencast in trailer misdaadkomedie 'King of Thieves'

Michael Caine leidt sterrencast in trailer misdaadkomedie 'King of Thieves'

Gebaseerd op een echt verhaal over bejaarden die meer dan 200 miljoen pond stalen.

Bekijk hieronder de eerste teaser trailer voor King of Thieves, de nieuwste misdaadfilm met in de hoofdrol Michael Caine.

King of Thieves is gebaseerd op de daadwerkelijk gebeurde Hatton Garden diamantroof in Londen, die plaatsvond in april van 2015. Een groep gepensioneerde dieven besloot om nog een laatste maal bij elkaar te komen voor één van de grootste roofovervallen ooit, waarbij ze meer dan 200 miljoen pond bij elkaar verzamelden door kluisjes leeg te halen. In eerste instantie kwamen ze er mee weg, maar later werden ze toch gepakt.

Michael Caine leidt de groep oude mannen, en wordt daarbij bijgestaan door een aantal bekende oldtimers uit de Britse filmwereld zoals Jim Broadbent, Tom Courtenay, Michael Gambon en Ray Winstone. Vooral Michael Caine, Michael Gambon en Ray Winstone hebben al veel ervaring in het misdaadgenre, in rollen aan beide kanten van de wet.

King of Thieves wordt geregisseerd door James Marsh, bekend van speelfilms als The Theory of Everything en documentaires als Man on Wire.



NieuwsFilm

meest populair