Hongerige haai uit 'The Meg' laat zich zien!

Hongerige haai uit 'The Meg' laat zich zien!

Jason Statham wordt het menselijk schild.

En hieronder zie je weer een nieuwe poster en tv-trailer voor de prijzige blockbuster The Meg, geregisseerd door Jon Turteltaub (The Sorcerer's Apprentice, National Treasure), en met onder meer actieheld Jason Statham als het menselijk schild tussen vele slachtoffers en een hongerige 25 meter grote prehistorische Megalodon.

Haaien zijn niet meer weg te denken uit de bioscoop. De nodige animatiefilms gaven het "onderwatermonster" de afgelopen jaren een plekje op het grote schermen. Ook waren er een aantal grote bioscooptitels, met onder meer Deep Blue Sea (1999), Open Water (2003), Shark Night (2011) en The Shallows (2016). The Meg lijkt de eerste echte blockbuster, aangezien de film een productiebudget had van zo ongeveer $150 miljoen. Dit is dus exclusief promotie- en distributiekosten. Hieronder een nieuwe tv-trailer:


In The Meg zijn er naast de rol van Statham ook aandelen voor Winston Chao, Bingbing Li, Ruby Rose, Rainn Wilson, Cliff Curtis en Jessica McNamee. Op 9 augustus kun je naar de (3D) bioscoop!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair