Celebrity

Tessa Thompson komt uit de kast als biseksueel!

Thompson is tot over haar oren verliefd op een muzikante!

door FilmTotaal om 12:46 in Celebrity
De Amerikaanse actrice Tessa Thompson (Thor: Ragnarok, Creed) heeft in een recent interview voor het eerst publiekelijk gesproken over haar seksuele geaardheid. Hoewel ze niet graag praat over haar privéleven, heeft ze nu toch onthuld biseksueel te zijn. Eerder waren er al geruchten dat Thompson een relatie zou hebben met muzikant-actrice Janelle Monáe. "Ik val zowel op mannen als vrouwen", zegt de Hollywoodster nu tegen Net-A-Reporter.


Thompson vertelt dat haar familie geen problemen heeft met haar biseksuele geaardheid. "Ik zou willen dat iedereen de vrijheid en steun zou krijgen die ik krijg van mijn omgeving, maar dat is helaas niet de realiteit voor veel andere leden van de LGBTQ-gemeenschap", vertelt Thompson. Veel LGBTQ-mensen durven niet uit de kast te komen uit angst voor de reactie van hun omgeving. Volgens de 34-jarige actrice maakt het haar ouders dus 'gelukkig' niet uit of ze met een vrouw of man thuiskomt. "Er is geeneens een discussie".

Over haar relatie met Janelle Monáe
Op dit moment wordt Thompson gelinkt aan de panseksuele Janelle Monáe, zowel muzikante als actrice van beroep. De geruchten dat de twee sterren aan het daten zouden zijn, laaiden op nadat Thompson in een aantal LGBTQ-vriendelijke muziekvideo's van Monáe verscheen. Thompson lijkt die geruchten nu te bevestigen. "We houden ontzettend veel van elkaar en zitten echt op één lijn", aldus Thompson. "Het maakt me niet uit als mensen willen speculeren over wat wij zijn. Ik vind het allemaal best".

Over haar verantwoordelijkheidsgevoel
Dat Thompson zich nu was voor het eerst in het openbaar uitspreekt over haar seksuele geaardheid, heeft met een andere persoonlijke worsteling te maken. "Ik hecht, evenals Janelle, veel waarde aan mijn privacy. We proberen beiden nog uit te vogelen hoe we de lijn precies willen gaan trekken tussen openbaar en privé, want tegelijkertijd willen we ons platform en de invloed die we hebben ook gebruiken ", vertelt ze. Volgens Thompson speelde haar geweten ook een rol. "Heb ik de verantwoordelijkheid om aan het publiek mee te delen dat dit is wie ik ben?"NieuwsFilm

meest populair