Verjaardagsfeestje wordt een bloedbad in vieze trailer 'Book of Monsters'

Verjaardagsfeestje wordt een bloedbad in vieze trailer 'Book of Monsters'

Gemaakt met heerlijke praktische effecten.

Onuitgenodigde gasten zijn erg getalenteerd in het verpesten van je verjaardagsfeestje. Dat zien we terug in de onderstaande en bloederige trailer van Book of Monsters. De komische horror komt uit de geest van Paul Butler en is verwezenlijkt door regisseur Stewart Sparke. Laatstgenoemde bracht twee jaar geleden zijn speelfilm regiedebuut uit, The Creature Below.

Het achttiende verjaardagsfeestje van Sophie verandert in een bloedbad wanneer zes angstaanjagende monsters haar huis aanvallen, vastbesloten om alle gasten op te eten en iedereen te doden die probeert te ontsnappen. Terwijl haar jeugd- en schoolvrienden in stukken gescheurd worden, besluit ze de vechtersbazen onder hen bijeen te roepen en de ongenode gasten terug naar de hel te sturen. Als Sophie de nacht wil overleven, zal ze onder ogen moeten zien dat monsters daadwerkelijk bestaan en zij de enige is die ze kan tegenhouden.


De makers achter Book of Monsters beloven een vermakelijke monsterfilm af te leveren die vol praktische effecten zit en donkere humor. Zie hieronder ook nog een kleurrijke poster. Book of Monsters zal 25 augustus in première gaan tijdens FrightFest 2018 in Londen, Engeland. Wanneer de titel later verschijnt is vooralsnog onbekend.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair