Prachtige fan-posters 'X-Men: Dark Phoenix'

Prachtige fan-posters 'X-Men: Dark Phoenix'

Nieuwe X-Men pakken goed in beeld.

Met de naderende definitieve overname van 20th Century Fox door Walt Disney lijkt er opnieuw onzekerheid over de toekomst van de X-Men franchise. Nadat The New Mutants al met zo'n 1,5 jaar werd uitgesteld en X-Men: Dark Phoenix naar 3,5 maand later werd verplaatst, lijkt de laatste nu helemaal van de kalender verdwenen.

Lange tijd stond de film tussen de toekomstige films van Fox vermeld op de officiële website van de filmstudio, die waarschijnlijk voor $71,3 miljard wordt gekocht door Disney. Nu is de film verdwenen, terwijl The New Mutants nog wel staat vermeld. Nu kan het ook om andere reden zijn, maar het is op zijn minst opmerkelijk. Zou het regiedebuut van Simon Kinberg meer problemen kennen?

En dan hieronder twee zeer nette posters voor Dark Phoenix, gemaakt door ontwerper Fabio Rodrigues. Op de affiches staan zowel bekende als nieuwe personages, zoals Alexandra Shipps Storm, James McAvoy's Professor X en Michael Fassbenders Magneto, maar ook Sophie Turners Jean Grey en Jessica Chastains mysterieuze personage "Smith". De posters geven voor een zeer duidelijke blik op de opvallende kostuums in de zevende X-Men sagafilm.

Vooralsnog staat Dark Phoenix gepland voor 7 februari 2019.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair