'X-Men: Dark Phoenix' wordt anders dan 'Apocalypse'

'X-Men: Dark Phoenix' wordt anders dan 'Apocalypse'

Vergeet die film maar gewoon, lijkt de strekking.

X-Men: Apocalypse werd lang niet zo goed ontvangen als 20th Century Fox gehoopt zal hebben. Daarom dat we nu horen van actrice Sophie Turner dat het vervolg, Dark Phoenix, een heel andere film zal worden. Dat laat ze tijdens een interview met de site Digital Spy weten.

"Deze film zoekt veel meer de emotie op," begon de actrice. "Hij is ook veel realistischer. Er zitten natuurlijk bovennatuurlijke elementen in, maar hij wordt echt gedreven door de personages. Er zit een heel emotioneel verhaal in, over een meisje dat met een dodelijke mix van mentale problemen worstelt en het superheldenbestaan."

Met dat statement lijkt het erop dat de geruchten kloppen en dat Jean Gey in deze nieuwe film ook weer de Phoenix Force in zich heeft en dat er dus geen losse entiteit komt om het tegen op te nemen. "Het is een film die om worsteling gaat, om mensen die je verlaten en die zichzelf niet kennen. Ja, het draait echt om een interne worsteling. Dat maakt het ook zo interessant en zo anders dan de vorige film."

Dark Phoenix draait in februari in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair