'Birds of Prey' wordt bikkelhard en Harley Quinn krijgt ander uiterlijk

Margot Robbie geeft wat details.

Het lijkt erop dat Birds of Prey de eerste film gaat worden die gaat aansluiten op de personages uit het financiële succes Suicide Squad uit 2016. Volgens Margot Robbie wordt de film R-rated en zal haar personage Harley Quinn een make-over krijgen ten opzichte van haar eerdere uiterlijk.

"Oh jaaa! Ja, ja, ja!" Dit was de reactie van Robbie toen ze door Yahoo Movies werd gevraagd of haar personage er anders uit gaat zien in de geplande spin-off. Maar veel wil ze er nog niet over zeggen: "Nee, ik kan niets zeggen. En eerlijk gezegd, dat komt doordat de kostuums nog niet zijn ontworpen. Maar ze zullen er anders uitzien. Er zullen veel nieuwe Halloween-kostuums komen, te zijner tijd."

In Birds of Prey zullen ook andere vrouwelijke hoofdrolspelers zijn. Robbie gaf antwoord op de vraag of deze personages verschillende etnische achtergronden krijgen. In de comics zijn de personages namelijk allemaal 'wit'. "Ja, jazeker, we gaan het echte leven weerspiegelen op het grote scherm," aldus Robbie.

Tegenover Flickering Myth gaf Robbie aan dat de film een "R-rated girl gang film" wordt, dus bikkelhard, en dat de camera's van regisseur Cathy Yan in januari 2019 moeten gaan draaien. Tevens zou het budget lager liggen dan bij een gemiddelde DC-film.



NieuwsFilm

meest populair