Algemeen

Rocky Balboa is terug op nieuwe poster 'Creed II'

Sylvester Stallone speelt Rocky inmiddels alweer meer dan 40 jaar!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 12:09 in Algemeen
Ter ere van Sylvester Stallone's 72e verjaardag van afgelopen vrijdag, hebben MGM en Warner Bros. Pictures een nieuwe poster van Creed II vrijgegeven, waarop de Italian Stallion centraal staat.

Creed II is de voortzetting van de al meer dan veertig jaar lopende Rocky-saga en het vervolg op de zowel door critici als door het publiek bejubelde film Creed uit 2015. Die laatstgenoemde film wist meer dan 170 miljoen dollar in het laatje te brengen. Ryan Coogler (Black Panther) keert niet terug als regisseur van Creed 2 en draagt het stokje over aan relatieve nieuwkomer Steven Caple Jr. (The Land). In Creed II zien we hoe Adonis Creed (Michael B. Jordan) zijn persoonlijke leven probeert te combineren met de training voor zijn volgende gevecht. Rocky Balboa (Stallone) staat hem bij en samen moeten ze het tegen hun gezamenlijke verleden opnemen.

Andere acteurs in de film zijn Tessa Thompson en Dolph Lundgren. Caple Jr. verfilmt een script dat geschreven werd door Stallone. Producenten zijn Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Kevin King-Templeton en Stallone. Coogler, Jordan en Guy Riedel doen dienst als uitvoerend producenten..

Creed II draait vanaf 29 november 2018 in de Nederlandse bioscopen.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Een niet veelzeggende simpele, maar toch op een manier een stijlvolle poster.
Puur omwille van Stallone's 72e verjaardag.

EntertainmentWatcher

Avatar

@Zilko:

Lees dit eens goed ''...Creed II is de voortzetting van de al meer da 40 jaar lopende Rocky-saga ''.

Zie je wat ik bedoel?

nieuwslaatste nieuws