Gave foto's 'Godzilla 2', 'Aquaman', 'Bumblebee', 'Venom' en 'Fantastic Beasts 2'!

Fraaie beelden uit deze blockbusters.

Gisteren zagen we al een flinke reeks foto's voor M. Night Shyamalans Glass en de eerste still uit DC's Shazam! Deze verschenen via Entertainment Weekly en zij hebben voor nog veel meer grote aanstaande blockbusters gave foto's mogen plaatsen. Deze zie je hieronder onder elkaar!

Als eerste twee foto's uit Godzilla: King of Monsters, de vervolgfilm van regisseur Michael Dougherty (Trick 'r Treat, Krampus). Op de foto's zien we actrices Millie Bobby Brown (Stranger Things) en Vera Farmiga (The Conjuring). In maart 2019 in de bioscoop!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
En dan een nieuwe foto uit de DC-film Aquaman van regisseur James Wan en uiteraard met Jason Momoa als de titelheld. Op de foto zie je de Fisherman King, de rol van Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy). Midden december in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding
Er is ook een foto van de twee slechteriken uit Bumblebee van filmmaker Travis Knight, bekend van de Laika-film Kubo and the Two Strings. Dit keer niet de titelrobot of actrice Hailee Steinfeld, maar de Decepticons Shatter en Dropkick. Net als Aquaman verschijnt deze spin-off midden december op het witte doek.

Bekijk de afbeelding
En een opvallende foto uit Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald van regisseur David Yates. Je ziet naast Perkamentus / Dumbledore (Jude Law) ook een jonge Newt Scamander, gespeeld door Joshua Shea. In november in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding
Voor de Sony/Marvel en Ruben Fleischers superheldenfilm Venom ook twee nieuwe foto's, met het titelpersonage en daarna zijn alter ego Eddie Brock (Tom Hardy) en de slechterik Riz Ahmed (Dr. Carlton Drake). Begin oktober op het doek.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair