Algemeen

Gave foto's 'Godzilla 2', 'Aquaman', 'Bumblebee', 'Venom' en 'Fantastic Beasts 2'!

Fraaie beelden uit deze blockbusters.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:00 in Algemeen
Gisteren zagen we al een flinke reeks foto's voor M. Night Shyamalans Glass en de eerste still uit DC's Shazam! Deze verschenen via Entertainment Weekly en zij hebben voor nog veel meer grote aanstaande blockbusters gave foto's mogen plaatsen. Deze zie je hieronder onder elkaar!

Als eerste twee foto's uit Godzilla: King of Monsters, de vervolgfilm van regisseur Michael Dougherty (Trick 'r Treat, Krampus). Op de foto's zien we actrices Millie Bobby Brown (Stranger Things) en Vera Farmiga (The Conjuring). In maart 2019 in de bioscoop!
En dan een nieuwe foto uit de DC-film Aquaman van regisseur James Wan en uiteraard met Jason Momoa als de titelheld. Op de foto zie je de Fisherman King, de rol van Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy). Midden december in de bioscoop.


Er is ook een foto van de twee slechteriken uit Bumblebee van filmmaker Travis Knight, bekend van de Laika-film Kubo and the Two Strings. Dit keer niet de titelrobot of actrice Hailee Steinfeld, maar de Decepticons Shatter en Dropkick. Net als Aquaman verschijnt deze spin-off midden december op het witte doek.


En een opvallende foto uit Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald van regisseur David Yates. Je ziet naast Perkamentus / Dumbledore (Jude Law) ook een jonge Newt Scamander, gespeeld door Joshua Shea. In november in de bioscoop.


Voor de Sony/Marvel en Ruben Fleischers superheldenfilm Venom ook twee nieuwe foto's, met het titelpersonage en daarna zijn alter ego Eddie Brock (Tom Hardy) en de slechterik Riz Ahmed (Dr. Carlton Drake). Begin oktober op het doek.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chazillionair28

Avatar

Ik weet het nog niet over venom hoor. Hij ziet er gaaf uit maar aan de andere kant ook weer niet..

Artificialis

Avatar

Godzilla 2 gaat het MonsterVerse maken of breken. De eerste film was goed, Kong: Skull Island ging ook nog wel, maar het niveau moet niet verder gaan zakken..

Hopelijk krijgen de villains in Bumblebee een Beast Wars achtige aanpak, kleurrijke personages met eigen persoonlijkheden, drijfveren en onderlinge conflicten. Geen cannon fodder zoals in de vorige films.

Jan231

Avatar

Ik kijk enorm uit naar Godzilla 2. Hoop echt dat ze er wat van weten te maken.
Bumblebee lijkt me ook leuk.

ThomasOMalley

Avatar

Ik vind die foto van Venom best tof eigenlijk.

Mav Damian

Avatar

Damn die Venom ziet er goed uit. Daar moet ik me geen zorgen om maken.

ridjieddo

Avatar

Tofste look van Venom, jammer dat ie niet in het MCU kan verschijnen.

Decepticon

Avatar

Venom ziet er goed uit, lijkt wel zo uit een horrorfilm te komen.

Die Decepticons zien er ook heel goed uit, ik kan alleen nog automerk uit die blauwe robot halen. Die rode is duidelijk aan de borstkas te zien dat dat die rode Dodge Challenger is, waarvan we een foto van hebben gezien.

Alleen die zelf verzonnen namen weer, zo jammer. Waarom, er wordt al teruggegrepen naar G1, waarom worden niet gewoon namen van G1 Stunticons gebruikt?!

Goku32

Avatar

Venom ziet er sick uit 1000x beter dan die troep van Spider-Man 3 dus het komt wel goed met die film. En die bumbelbee film ga ik me niet aan wagen had de trailer gezien en zag dat bumbelbee word neergezet als een klein kind. Dus dat word niks

Artificialis

Avatar

^ Alles beter dan de chaos die door Michael Bay is geproduceerd.

Caspar

Avatar

Die rode Decepticon heeft vleugels dus dat zal geen auto zijn

nieuwslaatste nieuws

meest populair