Video

Denzel deelt uit in twee nieuwe clips 'The Equalizer 2'

Er zal weer flink wat bloed vloeien in het vervolg op 'The Equalizer'.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 14:16 in Video
Wij moeten nog tot 16 augustus wachten op The Equalizer 2, het vervolg op The Equalizer uit 2014, maar in de Verenigde Staten komt de film met Denzel Washington al volgende week uit. Dus is het tijd voor meer beelden uit de film in de hoop je lekker te maken voor de film, dit keer in de vorm van de twee onderstaande clips uit de film, respectievelijk één minuut en twee-en-een-halve minuut lang.

Denzel Washington keert in deel 2, dat wederom door Antoine Fuqua wordt geregisseerd, terug als Robert McCall, het voormalige commando die zijn eigen dood in scène zette om een rustig, anoniem leven in Boston te leidden. Maar als de verkeerde schurken op zijn pad komen, kan hij zijn gevoel voor gerechtigheid niet negeren.

In onderstaande clip wordt een nieuw personage geïntroduceerd, genaamd Dave, gespeeld door Pedro Pascal. Dave is een oude bekende van McCall, die zeer verbaasd lijkt dat zijn voormalig collega nog leeft. Zou hij iets te maken hebben met de dood van de vriendin van McCall, de gebeurtenis die het gewelddadige verhaal van de tweede film in gang zal zetten?In de tweede clip zien we Robert McCall een jongeman helpen, die zich met de verkeerde mensen heeft ingelaten. Dat helpen gaat gepaard met flink wat geweld:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Deel 1 is een beetje zoals douchen en schijten. Als je bezig bent is het wel prima en vermakelijk maar als je klaar bent ermee denk je er nooit meer aan.

Master Of Films

Avatar

Ja filmclips. Net zoals het smoelenboek van Suikerberg erg nuttig in het leven.

Frietgezicht "Deel 1 is een beetje zoals douchen en schijten."
Hopelijk toch niet schijten tijdens het douchen. Hopen dat je dan maar flinke diarree hebtt, want dan vloeit het wel door het putje.

nieuwslaatste nieuws