Celebrity

Channing Tatum laat zijn 'Tatum' zien op tv

Gewoon bij Ellen DeGeneres in de uitzending!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 18:35 in Celebrity
Acteur Channing Tatum (Kingsman: The Golden Circle, Magic Mike XXL) is voor veel vrouwen hun droomprins op het witte paard. Altijd al willen weten welk lichaamsdeel Tatum zijn 'Tatum' noemt? Het antwoord krijg je dankzij niemand minder dan talkshowhost Ellen DeGeneres. Waag jij ook een gokje?

Channing Tatum heeft een wel heel bijzonder koosnaampje voor één van zijn lichaamsdelen, namelijk zijn achternaam 'Tatum'. Talkshowhost Ellen DeGeneres is niet vies van wat flauwe en vunzige grappen en woordspelingen en daarom nodigde ze Tatum uit in haar show voor een spelletje.

DeGeneres en haar co-hosts probeerden te raden welk lichaamsdeel door de spierbundel zijn 'Tatum' wordt genoemd. Zijn antwoord? Tatum blijkt zijn 'wenis' zo te noemen. De 'wenis' is een straattaalterm voor de flexibele huid bij de elleboog. Natuurlijk zorgt Tatums antwoord voor de nodige verwarring en een hoop gelach onder het publiek.

Bekijk het geinige fragment hieronder!8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Weet niet, kan die Ellen niet lang verdragen

Artificialis

Avatar

Waardeloze acteur. Het grootste voordeel van de overname van 20th Century Fox door Disney is dat we deze flapdrol nooit als Gambit hoeven te gaan zien.

Steve-O

Avatar

Hij was anders prima in Foxcatcher.

Frietgezicht

Avatar

Als ik hier een video kon uploaden had ik jullie mijn friet ff laten zien

SeanDeNiro

Avatar

Die lesbische pot is totaal niet grappig. Echt "humor" voor vrouwen.
De komkommertijd is weer aangebroken.

Monojaxx

Avatar

Lekker mannetje hoor die Tatum!

nieuwslaatste nieuws