Gave foto's 'The Predator', 'Halloween', 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' en 'The LEGO Movie 2'

Nog meer fraaie beelden uit deze blockbusters.

Van het weekend plaatsten we al gave foto's uit onder meer de films Godzilla: King of Monsters en Aquaman en hieronder zie je nog meer foto's die Entertainment Weely afgelopen dagen online zette.

Als eerste een duidelijke blik op de bekende killer Michael Myers uit Halloween van regisseur David Gordon Green. Vanaf 1 november in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de afbeelding
Een andere killer zien we in The Predator van regisseur Shane Black. Het wordt dit keer mens vs. Predator vs. Mega-Predator! Vanaf 13 september op het witte doek.

Bekijk de afbeelding
Na zijn optreden in Avengers: Infinity War zien we Spider-Man later dit jaar in de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse van regisseurs Bob Persichetti, Peter Ramsey en Rodney Rothman. Overigens staat deze los van alle andere films die rond Spider-Man in de maak zijn. Vanaf 20 december in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding
En als laatste ook een nieuw beeld uit de animatiefilm The LEGO Movie 2: The Second Part van Mike Mitchell en Trisha Gum. Het vervolg op de kraker uit 2014 staat gepland voor 6 februari 2019.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair