Algemeen

Gave foto's 'The Predator', 'Halloween', 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' en 'The LEGO Movie 2'

Nog meer fraaie beelden uit deze blockbusters.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:44 in Algemeen
Van het weekend plaatsten we al gave foto's uit onder meer de films Godzilla: King of Monsters en Aquaman en hieronder zie je nog meer foto's die Entertainment Weely afgelopen dagen online zette.

Als eerste een duidelijke blik op de bekende killer Michael Myers uit Halloween van regisseur David Gordon Green. Vanaf 1 november in de Nederlandse bioscoop.


Een andere killer zien we in The Predator van regisseur Shane Black. Het wordt dit keer mens vs. Predator vs. Mega-Predator! Vanaf 13 september op het witte doek.


Na zijn optreden in Avengers: Infinity War zien we Spider-Man later dit jaar in de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse van regisseurs Bob Persichetti, Peter Ramsey en Rodney Rothman. Overigens staat deze los van alle andere films die rond Spider-Man in de maak zijn. Vanaf 20 december in de bioscoop.


En als laatste ook een nieuw beeld uit de animatiefilm The LEGO Movie 2: The Second Part van Mike Mitchell en Trisha Gum. Het vervolg op de kraker uit 2014 staat gepland voor 6 februari 2019.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Kan niet wachten op de Spider man into the spidey verse. De trailer zag er zo vet uit

nieuwslaatste nieuws