Teaser en poster 'Godzilla: King of the Monsters'!

Teaser en poster 'Godzilla: King of the Monsters'!

Hun heerschappij begint, en op naar de trailer!

Legendary Pictures heeft een teaser online gezet voor Godzilla: King of Monsters, het vervolg op Gareth Edwards' Godzilla uit 2014 en onderdeel van het MonsterVerse waar Kong: Skull Island uit 2017 ook toebehoort. De onderstaande teaser is een clip met de jonge actrice Millie Bobby Brown, bekend uit de Netflix sciencefictionserie Stranger Things. Als eerste een poster met daarop de actrice en een schim van 'Gojira'.

Bekijk de afbeelding
In de clip zien we hoe Browns personage Madison Russell contact probeert te leggen met Monarch, maar ze krijgt iets anders te horen te horen uit de ether; steeds angstiger wordende geluiden. Ongetwijfeld iets dat met Godzilla of een ander groot monster te maken heeft.


Het eerste deel uit 2014 noteerde bijna $530 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa's en Skull Island kwam verleden jaar tot $566,7 miljoen. De vierde film, het grootse Godzilla vs. Kong, staat al vast op 28 mei 2020. Hieronder een tweede banner:

Bekijk de afbeelding
Andere rollen in King of the Monsters zijn voor Vera Farmiga, Kyle Chandler, Sally Hawkins, Ken Watanabe, Bradley Whitford, Charles Dance, Zhang Ziyi, Aisha Hinds, O'Shea Jackson Jr. en Thomas Middleditch en de film van schrijver / regisseur Michael Dougherty (Trick 'r Treat, Krampus) moet op 30 mei 2019 in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair