Video

Teaser en poster 'Godzilla: King of the Monsters'!

Hun heerschappij begint, en op naar de trailer!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Legendary Pictures heeft een teaser online gezet voor Godzilla: King of Monsters, het vervolg op Gareth Edwards' Godzilla uit 2014 en onderdeel van het MonsterVerse waar Kong: Skull Island uit 2017 ook toebehoort. De onderstaande teaser is een clip met de jonge actrice Millie Bobby Brown, bekend uit de Netflix sciencefictionserie Stranger Things. Als eerste een poster met daarop de actrice en een schim van 'Gojira'.


In de clip zien we hoe Browns personage Madison Russell contact probeert te leggen met Monarch, maar ze krijgt iets anders te horen te horen uit de ether; steeds angstiger wordende geluiden. Ongetwijfeld iets dat met Godzilla of een ander groot monster te maken heeft.


Het eerste deel uit 2014 noteerde bijna $530 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa's en Skull Island kwam verleden jaar tot $566,7 miljoen. De vierde film, het grootse Godzilla vs. Kong, staat al vast op 28 mei 2020. Hieronder een tweede banner:


Andere rollen in King of the Monsters zijn voor Vera Farmiga, Kyle Chandler, Sally Hawkins, Ken Watanabe, Bradley Whitford, Charles Dance, Zhang Ziyi, Aisha Hinds, O'Shea Jackson Jr. en Thomas Middleditch en de film van schrijver / regisseur Michael Dougherty (Trick 'r Treat, Krampus) moet op 30 mei 2019 in de bioscoop verschijnen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Psycho-M

Avatar

Video niet beschikbaar?


Deze werkt wellicht beter:


https://www.youtube.com/watch?v=aBHfnhaKzE0

Robbepost

Avatar

Heel veel zin in Vera!!!

Monojaxx

Avatar

Ik denk dat dit de lokroep van Mothra was.

Frietgezicht

Avatar

Gelukkig draait die langer dan 1 dag

nieuwslaatste nieuws