Zazie Beetz mogelijk naast Joaquin Phoenix in 'Joker'

Zazie Beetz mogelijk naast Joaquin Phoenix in 'Joker'

Na de officiële aankondiging van een aantal dagen geleden dat de film er komt kunnen we de komende tijd rekenen op castingnieuws.

Niet lang na haar Emmy-nominatie voor haar rol in de comedy-serie Atlanta en de rol van Domino in kaskraker Deadpool 2,, is actrice Zazie Beetz nu in onderhandelingen getreden om een belangrijke rol te spelen naast Joaquin Phoenix in de film Joker. Volgens The Hollywood Reporter worden plotdetails vooralsnog geheimgehouden, maar zou Beetz een alleenstaande moeder die de interesse van de Clown Prince of Crime wekt moeten spelen in de film. Na Joker zal Beetz waarschijnlijk opnieuw te zien zijn als Domino in een X-Force film.

Todd Phillips (The Hangover, War Dogs) zal de film regisseren. Joker gaat natuurlijk over de iconische vijand van Batman en is een op zichzelf staand verhaal dat gaat over een man die wordt verstoten door de maatschappij. Phillips schreef het script samen met Scott Silver (The Fighter). De film wordt geproduceerd door Emma Tillinger Koskoff en Richard Baratta. De opnames zullen dit najaar beginnen en het uiteindelijke resultaat zal in oktober 2019 wereldwijd worden uitgebracht door Warner Bros. Pictures.

Naast dit project over de Joker, wordt er ook aan een andere film over het personage gewerkt. Hierin zal Jared Leto de rol, die hij eerder in Suicide Squad speelde, opnieuw op zich nemen.



NieuwsFilm

meest populair