Algemeen

Zazie Beetz mogelijk naast Joaquin Phoenix in 'Joker'

Na de officiële aankondiging van een aantal dagen geleden dat de film er komt kunnen we de komende tijd rekenen op castingnieuws.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 10:58 in Algemeen
Niet lang na haar Emmy-nominatie voor haar rol in de comedy-serie Atlanta en de rol van Domino in kaskraker Deadpool 2,, is actrice Zazie Beetz nu in onderhandelingen getreden om een belangrijke rol te spelen naast Joaquin Phoenix in de film Joker. Volgens The Hollywood Reporter worden plotdetails vooralsnog geheimgehouden, maar zou Beetz een alleenstaande moeder die de interesse van de Clown Prince of Crime wekt moeten spelen in de film. Na Joker zal Beetz waarschijnlijk opnieuw te zien zijn als Domino in een X-Force film.

Todd Phillips (The Hangover, War Dogs) zal de film regisseren. Joker gaat natuurlijk over de iconische vijand van Batman en is een op zichzelf staand verhaal dat gaat over een man die wordt verstoten door de maatschappij. Phillips schreef het script samen met Scott Silver (The Fighter). De film wordt geproduceerd door Emma Tillinger Koskoff en Richard Baratta. De opnames zullen dit najaar beginnen en het uiteindelijke resultaat zal in oktober 2019 wereldwijd worden uitgebracht door Warner Bros. Pictures.

Naast dit project over de Joker, wordt er ook aan een andere film over het personage gewerkt. Hierin zal Jared Leto de rol, die hij eerder in Suicide Squad speelde, opnieuw op zich nemen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

De manier waarop Jared Leto's Joker opzij wordt geschoven en Joaquin Phoenix's Joker nu opeens het middelpunt van de wereld vormt slaat helemaal nergens op. Nul interesse en enthousiasme in dit wanhoopsproject.

ThomasOMalley

Avatar

^Jared Leto's Joker wordt niet opzij geschoven. Hij blijft de rol vertolken in de huidige reeks, dit is een losstaande film.

Niet dat Leto het niet verdient om vervangen te worden; zijn versie is schandalig slecht.

Artificialis

Avatar

Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Ik vind het introduceren van een nieuwe Joker voordat er überhaupt een tweede film met de oude Joker is verschenen een pure paniekreactie. Het ontbreekt bij Warner Bros. compleet aan passie. Schijnbaar moet er NU geld verdient worden, want anders maak je niet zulke ongecoördineerde plannen.

ThomasOMalley

Avatar

^Paniekactie of niet, het mag niet verbazen dat ze een slechte formule aanpassen en met een losstaande film heeft het geen invloed op de continuïteit van het universum van Suicide Squad.
Er bestaat een kleine kans dat er een goede Joker-film gaat komen en godzijdank zolders Leto’s versie. Die twee mensen die Suicide Squad goed vinden en uitkijken naar deel twee kunnen deze film rustig negeren. Ik zie het probleem niet.

Sunspot

Avatar

Waarom, geef lekker een ander actrice de kans, onbekend het liefst.

Sunspot

Avatar

@Artificialis

ja, verbaasd mij ook, lijkt alsof ze op meerdere fronten proberen omdat ze geen vertrouwen hebben. Probleem is dat ze nogal ver gaan, een 2e Joker haha, terwijl we nauwelijks wat van die 1e hebben gezien, Leto.

Ze geven het al op lijkt het, waarom! DC is zo vet, zo veel vette karakters, ga gewoon door met het DCEU.

Maar nee, na 1 geflopte Justice League (wat ze zelf hebben veroorzaakt egienlijk) gelijk een soort van paniek inderdaad, zo komt het wel over.

Neem tijd, maak een MOS 2, Superman spreekt nu soweiso meer mensen aan, hij is nu meer zoals in de comics.

Maak een Batman 2, rustig, chill, denk even normaal erover na en kopieer niet teveel.

Sowieso doen de DC films het helemaal niet zo slecht, meeste films hebben redelijk verdiend, uit de kosten sowieso.

Probleem is dat het altijd naast Marvel/Disney wordt gelegd, maar dat is altijd al zo geweest, vooral door fanboys, was met de strips volgens mij al.

Het zorgt ook voor dikke verwarring bij de meeste mensen.

nieuwslaatste nieuws