Oogstrelend sci-fi spektakel in trailer 'Alita: Battle Angel'!

Oogstrelend sci-fi spektakel in trailer 'Alita: Battle Angel'!

Robert Rodriguez doet deze duidelijk voor James Cameron.

20th Century Fox heeft een nieuwe trailer online gezet voor Alita: Battle Angel van regisseur Robert Rodriguez (Sin City, 100 Years) en producent James Cameron. Check de nieuwe, visueel zeker verbeterde beelden hieronder!

De sciencefictionfilm leunt zwaar op visuele effecten die ten opzichte van de eerste trailer uit december 2017 een stuk beter ogen. Het titelpersonage, welke via mo-cap wordt gespeeld door actrice Rosa Salazar, is in de beelden een stuk overtuigender en dit maakt de film toch wel een prima december-blockbuster.


Andere rollen zijn er voor Mahershala Ali als Vector, Christoph Waltz als Doctor Dyson, Keann Johnson als Hugo, Jennifer Connelly als Chiren, Michelle Rodriguez als Gelda, Eiza González als Nyssiana, Ed Skrein als de cyborg Zapan en Jackie Earl Haley in een nog onbekende rol.

Het wordt voor de Manga-verfilming wel dringen aan de box office met in december releases als Ralph Breaks the Internet en Mortal Engines op 13 december en Spider-Man: Into The Spider-Verse, Aquaman, Bumblebee, Mary Poppins Returns en ook nog deze Alita: Battle Angel op 20 december. Welke zou jij uitkiezen?

Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je hieronder de Comic Con-panel bekijken met onder meer de regisseur en producent.



NieuwsFilm

meest populair