Video

Open je ogen voor trailer 'Alita: Battle Angel'!

Robert Rodriguez maakt opvallend sci-fi spektakel.

door Bram de Groot om 21:43 in Video
Hieronder zie je de volledige trailer voor de sciencefictionfilm Alita: Battle Angel van regisseur Robert Rodriguez en filmstudio 20th Century Fox.

De film is al sinds zo ongeveer 2000 in ontwikkeling door James Cameron die daarvoor al de rechten in handen kreeg voor de verfilming van de manga-serie 'Battle Angel Alita' van Yukito Kishiro. De Avatar-regisseur heeft het echter te druk met de Avatar-vervolgen en besteedde de regie uit bij de maker van films als Spy Kids, Sin City en Planet Terror.


Alita: Battle Angel speelt zich af in de 26e eeuw. Het verhaal gaat over Alita, gespeeld de Amerikaanse actrice Rosa Salazar. Ze is een vrouwelijke cyborg die haar geheugen is verloren en voor 'dood' wordt aangetroffen op een vuilnisbelt. De herboren Alita kan zich alleen nog haar uitgebreide martial arts-training herinneren, maar moet ook dienst doen als een krijger die beruchte criminelen uitschakelt.


Andere rollen zijn voor Mahershala Ali als Vector, Christoph Waltz als Doctor Dyson, Keann Johnson als Hugo, Jennifer Connelly als Chiren, Michelle Rodriguez als Gelda, Eiza González als Nyssiana, Ed Skrein als de cyborg Zapan en Jackie Earl Haley. Vanaf 19 juli in de Nederlandse bioscoopzalen.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Op mij maakt de muziek meer indruk dan de beelden!

ferryb86

Avatar

Wow dat valt tegen zeg. Vind het allemaal te schoog ogen en weinig te maken hebben met de geweldige anime. Jammer zeg dit....

benjamin

Avatar

Tof dat Waltz eens gecast wordt als (op het eerste zicht toch) niet de slechterik van dienst. Verder vrees ik voor de commerciële mogelijkheden hiervan en ben ik toch niet helemaal overtuigd.

Off-topic nog een nieuwe trailer:

ridjieddo

Avatar

Waarom ziet iedereen er gewoon uit en heeft Alita een CG gezicht?

JIGSAW8

Avatar

Lijkt veels teveel op ghost in the shell. Dit gaat waarschijnlijk een van de 2018 flop films worden. Dat MOET haast wel met de wel heel teleurstellende beelden die ik net zag. En waard defak blijft de eerste trailer van antman and the wasp?

Master Of Films

Avatar

Goh wisten jullie dat Kirk Douglas 101 jaar is geworden! Ja hij leeft nog. Wisten jullie dat Kirk Douglas geboren is in Amsterdam in de staat New York.

Chrischzz

Avatar

Robbepost Avatar08.12.2017 22:10
Op mij maakt de muziek meer indruk dan de beelden!


Ik ook.. Ben wel nieuwschierig naar wie dit heeft gezongen

ntt

Avatar

Jammer.... echt waar, dit is eeuwig zonde :(
Met alles wat tegenwoordig mogelijk is zo’n stront ervan maken!! Bah wat zonde!!!

Rotten-Bananas

Avatar

Voor de muziek; Maggie Siff - Lullaby for a soldier


Steve-O

Avatar

Wat is dit...

Robbepost

Avatar

^ thanks! Chill nummertje

Pronk47

Avatar

Zin in, ik vind juist de muziek mwa en het is weer eens wat anders dan die superhelden films.

centr1no

Avatar

Ik snap alle negatieve reacties niet.
Het lijkt (qua stijl) niet op de anime en dat is een positief punt omdat dat toch niet werkt. Deze trailer doet me qua uiterlijk en sfeer meer denken aan de cg animatiefilms als appleseed en final fantasy en met de Amerikaanse doelgerichtheid qua verhaal in anderhalf uur.
Mijn 1e indruk is voor deze een stuk beter dan die van Ghost in the shell (wat hier totaal NIET op lijkt, Jigsaw).
Ik zie dit graag komen.

Solid

Avatar

Ik snap de negatieve reacties ook niet. De mensen zien eruit als mensen en de robots zien er gewoon 'wat anders' uit, zo erg ofwat?! Heel benieuwd hiernaar!

John Wayne

Avatar

MoF, ja dat weet ik. Zijn geboortenaam is Issur Danielovitch en is van Russische komaf, wat toch wel bijzonder is gezien het grote aantal westernhelden hij gespeeld heeft.

Decepticon

Avatar

Ik vind het er heel leuk uitzien en het lijkt imo ook niet echt op Ghost in the Shell.
Het cgi gezicht van Alita vind ik ook een beetje apart, maar toch leuk afwijkend en is denk ik de reden om het nog enigszins een manga gevoel te geven.

@JIGSAW8
Op welke planeet leef jij dat je nu al een trailer verwacht van Ant-Man and the Wasp??
We hebben een week geleden net de trailer van Infinity War gekregen man!!
Het duurt nog wel 2 maanden voordat we de trailer van Ant-Man and the Wasp krijgen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair