Open je ogen voor trailer 'Alita: Battle Angel'!

Open je ogen voor trailer 'Alita: Battle Angel'!

Robert Rodriguez maakt opvallend sci-fi spektakel.

Hieronder zie je de volledige trailer voor de sciencefictionfilm Alita: Battle Angel van regisseur Robert Rodriguez en filmstudio 20th Century Fox.

De film is al sinds zo ongeveer 2000 in ontwikkeling door James Cameron die daarvoor al de rechten in handen kreeg voor de verfilming van de manga-serie 'Battle Angel Alita' van Yukito Kishiro. De Avatar-regisseur heeft het echter te druk met de Avatar-vervolgen en besteedde de regie uit bij de maker van films als Spy Kids, Sin City en Planet Terror.


Alita: Battle Angel speelt zich af in de 26e eeuw. Het verhaal gaat over Alita, gespeeld de Amerikaanse actrice Rosa Salazar. Ze is een vrouwelijke cyborg die haar geheugen is verloren en voor 'dood' wordt aangetroffen op een vuilnisbelt. De herboren Alita kan zich alleen nog haar uitgebreide martial arts-training herinneren, maar moet ook dienst doen als een krijger die beruchte criminelen uitschakelt.

Bekijk de afbeelding
Andere rollen zijn voor Mahershala Ali als Vector, Christoph Waltz als Doctor Dyson, Keann Johnson als Hugo, Jennifer Connelly als Chiren, Michelle Rodriguez als Gelda, Eiza González als Nyssiana, Ed Skrein als de cyborg Zapan en Jackie Earl Haley. Vanaf 19 juli in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair