Jeffrey Dean Morgan onzeker over DC-toekomst als Batman

To bad?

Het DC-filmuniversum kende de afgelopen jaren veel onduidelijkheid. De laatste maanden lijkt Warner Bros. vooral op zoek naar rust en het heeft er alle schijn van dat films pas aangekondigd worden als deze definitief doorgaan. Dit creëert bij de bestaande cast van het DCEU echter weer wat onduidelijk. Zo zegt Jeffrey Dean Morgan niet meer zeker te zijn van zijn mogelijke aandeel als Batman.

Van de acteur, die in Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) nog de rol speelde van Thomas Wayne, werd verwacht dat hij Batman zou spelen in de verwachte film Flashpoint. Iets dat in de comics ook gebeurt. Morgan heeft er echter niet zo heel veel vertrouwen meer in. Tegenover MTV zei hij:


"Ik blijf erover praten, want het is echt leuk om over te praten en ik zou echt graag willen dat Warner Bros. een klein beetje de oren opent. Toen Zack Snyder meer betrokken was bij de DC-wereld dacht ik dat er een reële mogelijkheid was. Maar nu hij zo'n beetje is weggegaan, heb ik verschillende dingen gehoord en dat Flashpoint misschien niet in die richting gaat. Het is meer een oorsprongsverhaal voor Flash. Maar kijk, ik sta altijd klaar en zou het graag doen."

Flashpoint zou eigenlijk dit jaar verschijnen, maar door allerlei tegenslagen is die DC-film geschrapt. En sindsdien wordt het steeds stiller.

NieuwsFilm

meest populair