Personage uit 'Kong: Skull Island' terug in 'Godzilla 2'

Personage uit 'Kong: Skull Island' terug in 'Godzilla 2'

Wie keert er dan terug in Godzilla: King of the Monsters?

Een personage uit Kong: Skull Island zal ook te zien zijn in Godzilla: King of the Monsters. Legendary Pictures en Warner Bros. werken nog hard aan een gedeeld MonsterVerse voor hun monsterfilms, en zullen die snel aan elkaar verbinden. Dat is interessant, want waar Kong: Skull Island zich afspeelde tijdens de Vietnamoorlog, is het vervolg op Godzilla eerder gesitueerd in het heden.

Toch laat regisseur Michael Dougherty weten dat er een apart castlid is. "We brengen een bepaald personage uit Kong: Skull Island terug". Wie dat is, wilde hij niet onthullen, daarvoor zouden we volgens Dougherty maar moeten wachten tot de film begin volgend jaar in de bioscoop te zien is.

Desondanks is er al speculatie mogelijk. Er waren vier personages die de gebeurtenissen van Kong: Skull Island leken te overleven, specifiek die van Tom Hiddleston, Brie Larson, Corey Hawkins en Tian Jing. Gezien het leeftijdsverschil tussen de twee, gaat het gerucht dat Charles Dance een oudere versie van Hiddleston speelt.

Tegelijk kan het ook zijn - vooral gezien wat er tegenwoordig mogelijk is met computeranimaties - dat een van de vier teruggebracht wordt en digitaal ouder is gemaakt. We weten het vanaf 22 maart 2019!



NieuwsFilm

meest populair