De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Het is weer een topweek!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Wakefield (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robin Swicord | Cast: Bryan Cranston, Jennifer Garner, Beverly D'Angelo, Jason O'Mara | Bekijk de trailer
Howard Wakefield besluit op een dag spoorloos te verdwijnen. Hij verstopt zich op zolder en overleeft 's nachts door op straat te zoeken naar voedsel. In het geheim volgt hij de levens van zijn vrouw en hun kinderen. Een aparte film over huwelijk en identiteit, waarbij Howard zich langzaam realiseert dat hij meer heeft achtergelaten dan alleen zijn familie.

Primal Fear (1996)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gregory Hoblit | Cast: Richard Gere, Laura Linney, John Mahoney, Alfre Woodard | Bekijk de trailer
Zeer degelijke thriller met Richard Gere en Edward Norton. Gere speelt de rol van de beroemde advocaat Martin Vail, die vrijwillig de zaak van Aaron Stampler aanneemt, een tiener die verdacht wordt van de moord op de aartsbisschop van Chicago. Hij lijkt schuldig, maar is dat wel zo?

Breakfast at Tiffany's (1961)
Bekijk de afbeeldingRegie: Blake Edwards | Cast: Audrey Hepburn, George Peppard, Patricia Neal, Buddy Ebsen | Bekijk de trailer
Audrey Hepburn. Een heerlijke film die draait om een jonge en eenzame schrijver die er maar moeite mee heeft een onderwerp te vinden voor zijn nieuwe boek. Tot hij zijn jonge buurvrouw ontmoet: een onafhankelijke vrouw die ernaar streeft socialiste te worden. Maar al snel leert hij dat ze kwetsbaarder is dan ze zich voordoet. Hadden we Audrey Hepburn al genoemd?

LEGO House - Home of the Brick (2018)
Bekijk de afbeeldingCast: Bjarke Ingels | Bekijk de trailer
Lego! Wie is er tegenwoordig niet mee opgegroeid? Of groeit de nieuwste generatie enkel nog op met Minecraft? Afijn, deze documentaire kijkt naar een geinige prestatie. In Denemarken werd een legohuis van 12.000 vierkante meter gebouwd. 25 miljoen steentjes en vier jaar waren daarvoor nodig. Heerlijke documentaire vol jeugdsentiment.

The Last Airbender (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: Noah Ringer, Dev Patel, Nicola Peltz, Jackson Rathbone | Bekijk de trailer
Goed, zo mooi als het bronmateriaal is deze film van M. Night Shyamalan echt niet. Maar het is wel amusant popcornvermaak. Een film waarin een broer en zus de jonge uitverkoren Avatar vinden, een jongetje dat harmonie terug moet brengen naar een wereld die in chaos verkeert. Maar daarvoor moet de knul wel eerst leren alle elementen beheersen.

En verder...
En dan de rest van de films die Netflix geplaatst heeft.

Actie
Stealth (2005)
Documentaire
Barbra Streisand... and Other Musical Instruments
Color Me Barbra (1996)
The Devil and Father Amorth (2017)
Waterschool (2018)

Familie
Monster Trucks (2016)

Horror
The Devil Inside (2012)

Komedie
A Thousand Words (2012)
Catch and Release (2006)

Muziek
Barbra Streisand: A Happening in Central Park (1968)

Thriller
El Aviso (2018)


NieuwsFilm

meest populair