Gerucht: ook deze bekende helden in 'Spider-Man: Far From Home' te zien!

Weer twee 'nieuwe' namen bevestigd? Een acteur lijkt deze geheime informatie per ongeluk te verklappen!

Let op! Dit bericht bevat (mogelijke) spoilers voor zowel Spider-Man: Far From Home als Avengers: Infinity War!

De kans lijkt groot dat we in Spider-Man: Far From Home nog een aantal bekende, terugkerende personages gaan zien! Op Instagram heeft de recentelijk in deze film gecaste acteur Numan Acar (Aladdin, The Great Wall), wiens rol nog onbekend is, vermoedelijk namelijk twee nieuwe namen verklapt. Benieuwd om welke Marvel-personages het gaat? Lees dan snel verder!

Bekijk de afbeelding
Twee weken geleden plaatste acteur Samuel L. Jackson een aantal foto's op Instagram, waaruit duidelijk werd dat hij wederom te zien zal zijn als Nick Fury in het filmuniversum van Marvel. Waar we toen een terugkeer in Avengers 4 nog het meest waarschijnlijk achtten, lijkt het nu aannemelijker dat Jackson het ensemble van Spider-Man: Far From Home zal gaan verrijken. Dat suggereert een Instagram-post van de Turks-Duitse acteur Numan Acar althans. Acar werd recent in de superheldenfilm gecast. Zijn rol is nog niet bekend.

Jacksons naam prijkt namelijk achter één van de vele hashtags die Acar had gebruikt bij het plaatsen van een nieuwe foto. Opvallend is dat Acar ook lijkt te bevestigen dat Jake Gyllenhaal inderdaad superschurk Mysterio speelt én dat actrice Coby Smulders als S.H.I.E.L.D.-agente Maria Hill ook haar opwachting zal maken in Far From Home. Fury en Hill zagen we voor het laatst in de after-credits scène van Infinity War. Acar heeft zijn post inmiddels verwijderd, maar gelukkig wist de website SuperBroMovies op tijd een screenshot te maken!


Spider-Man: Far From Home verschijnt op 4 juli 2019 in de Nederlandse bioscoopzalen!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair