Had Gwyneth Paltrow een affaire met rapper Jay-Z?

Had Gwyneth Paltrow een affaire met rapper Jay-Z?

Ging Paltrow vreemd met de man van Beyoncé?

Sinds rapper Jay-Z heeft toegegeven zijn vrouw Beyoncé (Dreamgirls) te hebben bedrogen met een ander, gaan er volop geruchten rond over wie de vrouw zou kunnen zijn met wie hij die affaire heeft gehad. Actrice en model Amber Rose deed onlangs in een podcast een opvallende uitspraak en beweerde dat niemand minder dan actrice Gwyneth Paltrow (The Talented Mr. Ripley, Avengers: Infinity War) de desbetreffende scharrel zou zijn. Paltrow reageert nu zelf!

Sinds de release van het album Lemonade (2016) van zangeres en actrice Beyoncé wordt er volop gespeculeerd over de vraag wie nou toch die 'Becky met de mooie haren' is waarover ze zingt in het nummer Sorry. Met die 'Becky' zou haar man Jay-Z vreemd zijn gegaan, zo denken veel fans. Eerder dit jaar gaf de rapper al toe een affaire te hebben gehad, maar met wie? In een podcast beweerde mediapersoonlijkheid Amber Rose dat 'Becky' zomaar eens actrice en onderneemster Gwyneth Paltrow zou kunnen zijn.


Volgens Rose is Paltrow al jarenlang bevriend met Beyoncé en Jay-Z, maar toch presenteerde ze een opvallende theorie. "De laatste tijd zie je Paltrow nooit meer in de buurt van Beyoncé", oppert Rose in de podcast. "Ik denk dat zij het was. Paltrow verloor haar man (Paltrow was tot 2016 getrouwd met Coldplay-frontman Chris Martin, red.), maar Beyoncé is bij Jay-Z gebleven". Rose vraagt zich af waarom nog niemand die optie had overwogen. Haar uitspraken brachten het nodige teweeg in medialand.

Nu heeft Paltrow zelf via haar woordvoerder gereageerd op de door Rose verspreidde geruchten. "Deze beweringen zijn absoluut absurd en honderd procent onjuist", verklaart een woordvoerder namens Paltrow tegenover E! News. Dat het hier gaat om een misplaatste grap, blijkt ook wel uit de vervolgreactie van Rose."Kom op! We waren maar wat aan het dollen tijdens een podcast. Hou toch op met die onzinnige clickbait", schrijft Rose als reactie op Twitter. "Ik heb geen informatie over de persoonlijke levens van anderen".



NieuwsFilm

meest populair