Hoe Ben Affleck verjongd kan worden voor 'The Batman'

Hoe Ben Affleck verjongd kan worden voor 'The Batman'

Check een redelijk overtuigende fan-video.

In een aantal superheldenfilms van Marvel Studios werden bepaalde personages als eens verjongd. Recent nog in Ant-Man and the Wasp. Mogelijk gaat dit ook gebeuren in Warner Bros.' The Batman, naar verluidt een prequelfilm met een jonge Batman. De held zou opnieuw gespeeld moeten worden door Ben Affleck. Hij zal er dus flink wat jonger uit moeten zien.

Een fan heeft nu een video gemaakt waarmee duidelijk wordt gemaakt dat Affleck zeker verjongd kan worden en dat dit helemaal niet zo heel moeilijk zou zijn. Check de beelden van Twitter-gebruiker Landon O'Leary hieronder!


Bovenstaande clip komt uit Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) waarin Batman grijze haren heeft en al een lange geschiedenis kent als de Nachtridder.

Het is uiteraard de vraag of Affleck zin heeft om de rol nogmaals te spelen. Een pluspunt is dat Planet of the Apes-regisseur Matt Reeves ruim de tijd krijgt voor het script. Een verschijningsdatum is nog niet bekend. Wat vind jij: een verjongde Affleck of een andere acteur als Batman?

NieuwsFilm

meest populair