Twee maanden aan heropnames voor 'X-Men: Dark Phoenix'

Twee maanden aan heropnames voor 'X-Men: Dark Phoenix'

Die film komt er gewoon in februari.

Een bizar gerucht dat we vorige week hoorden, was dat X-Men: Dark Phoenix en The New Mutants helemaal geschrapt zouden worden. Niet alleen is dat een ongeloofwaardig verhaal omdat de films tientallen, zo niet honderden, miljoenen dollars gekost hebben en het schrappen dus pure geldverspilling is, ook is het simpelweg wat contracten met cast en crew niet mogelijk om een film zomaar zonder consequenties te schrappen. Eerder zouden Fox en Disney de films dan verkopen, dan ze gewoon schrappen.

Afijn, de site Revenge of the Fans vroeg eens rond om te kijken hoe het met de productie van Dark Phoenix staat. Bronnen stellen dat Simon Kinbeg een dezer weken terugkeert naar Montreal, om gedurende twee maanden met de cast en crew delen van de film opnieuw op te nemen. Het lijkt er niet heel goed voor te staan met de peperdure debuutfilm van Kinberg: er zouden complete sets opnieuw opgebouwd worden, om delen opnieuw op te nemen.

Hoe dan ook, lijkt Fox nog altijd vastbesloten om de film in de loop van februari 2019 uit te brengen in de bioscoop. Zoiets geldt ook voor The New Mutants van Josh Boone, dat eveneens flink uitgesteld werd. Het is dus nog even wachten, maar de films komen er zeer vermoedelijk hoe dan ook. Wat de geruchten ook zijn.



NieuwsFilm

meest populair