Eerste blik op Pedro Pascal in 'Wonder Woman 1984': ontzettend 80s!

Eerste blik op Pedro Pascal in 'Wonder Woman 1984': ontzettend 80s!

Maar wie speelt 'Game of Thrones'-ster in de nieuwe 'Wonder Woman'-film?

Pedro Pascal (Game of Thrones, Kingsman: The Golden Circle) ziet er heel erg jaren tachtig uit in het eerste beeld van hem uit Wonder Woman 1984, dat nu online verschenen is.

Dat hebben we te danken aan de regisseur en schrijfster van de film, Patty Jenkins (die ook de eerste Wonder Woman schreef en regisseerde), die het plaatje deelde via Twitter:




We weten nog niet precies wie Pedro Pascal in de film gaat spelen, maar zijn blonde coupe, blauwe pak en opvallende das, ingekaderd door ouderwetse televisie, schreeuwen allemaal jaren tachtig. Zou hij in een reclame of tv-uitzending verschijnen, of is dit een beeld van een soort beveiligingscamera?

Het gerucht gaat Pedro Pascal Max Lord speelt, een succesvol zakenman die in de strips een doorn in het oog van de Justice League was, maar ook soms er de baas over was. Terwijl hij het nooit echt eens was met Wonder Woman.

Wonder Woman wordt in Wonder Woman 1984 weer gespeeld door Gal Gadot. Naast Pedro Pascal is Kristen Wiig als Cheetah ook nieuw in de filmreeks.

NieuwsFilm

meest populair