[Gerucht] geen Affleck meer als Batman

[Gerucht] geen Affleck meer als Batman

Justice League zou de laatste film voor de acteur zijn in het DCEU.

Het zou zomaar kunnen dat Justice League de laatste film is waarin we Ben Afflecks Batman gezien hebben. De afgelopen tijd zijn er een boel geruchten geweest over de rol van Affleck in het DCEU, en nu horen we dat de acteur al aan het einde van zijn tijd als de gemaskerde vleermuisman gekomen is.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Affleck zelf The Batman zou regisseren. Maar nadat het hem niet wilde lukken om een verhaal te bedenken voor die film dat ook echt beviel, nam Matt Reeves het roer over. Sindsdien waren er verhalen over de teleurstelling die Affleck voelde bij de rol en vooral ook het DCEU, waar hij zo snel mogelijk uit zou willen.

Volgens Forbes-journalist Mark Hughes zijn er voorlopig ook geen plannen om Affleck terug te laten keren. Dat komt vermoedelijk doordat Warner Bros. en DC Comics het roer omgegooid hebben en zich nu meer richten op diverse solofilms. Daarin is niet echt ruimte voor een verschijning van Affleck. Kortom: het zou zomaar kunnen dat het verhaal gedaan is voor Affleck, waarmee de acteur zijn gewenste exit van het DCEU gekregen heeft.



NieuwsFilm

meest populair