Het script voor 'The Batman' is bijna af en het wordt geen oorsprongsverhaal

Het script voor 'The Batman' is bijna af en het wordt geen oorsprongsverhaal

'The Batman' zal niet op 'Year One' worden gebaseerd.

De eerste versie van het script voor The Batman is bijna af! Dat maakte Matt Reeves bekend aan /Film (oftewel SlashFilm). Hij zegt: "We werken eraan om onze eerste versie in de komende weken in te leven. Op dit moment zit mijn brein helemaal in het script. Ik ga zo weer weg (na het interview) om verder aan het script te werken.''.

Matt Reeves vertelde verder dat dit betekent dat de opnames hopelijk volgend jaar in de lente of vroeg in de zomer kunnen beginnen.

Daarnaast ontkende hij de geruchten dat The Batman gebaseerd zal worden op de bekende Batman-strip 'Batman: Year One' (de strip die Christopher Nolan wel gebruikte als inspiratie voor een deel van Batman Begins). Want volgens Reeves is het duidelijk dat de film geen nieuw oorsprongsverhaal van Batman zal worden.

Reeves zei ook nog steeds in gesprek te zijn met Ben Affleck over of hij eventueel toch nog in de rol van Batman terug zal keren, maar wilde niets bevestigen of ontkrachten over wie daadwerkelijk de titelrol zal gaan spelen straks.



NieuwsFilm

meest populair