Trailer heistfilm 'King of Thieves' met Michael Caine

Trailer heistfilm 'King of Thieves' met Michael Caine

Een groep bejaarden berooft bank, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Eerst was er teaser trailer voor King of Thieves, en nu kun je hieronder de eerste volledige trailer bekijken. King of Thieves is de nieuwste komische misdaadfilm met Michael Caine in de hoofdrol. Hij speelt de leider van een team bejaarden dat een bank berooft.

James Marsh is verantwoordelijk voor de regie van King of Thieves. We kennen hem van onder andere de speelfilm The Theory of Everything en de documentaire Man on Wire.

Het verhaal van King of Thieves is gebaseerd op de Hatton Garden diamantroof, die in Londen in april 2015 werd uitgevoerd. Een team van dieven met pensieon had besloten om nog één laatste keer samen te wekren voor één van de grootste roofovervallen ooit. Ze haalden meer dan 200 miljoen pond bij elkaar door een enorme hoeveelheid kluisjes leeg te roven. In eerste instantie kwamen ze er mee weg, maar later werden ze toch gepakt.

Michael Caine leidt de groep oude mannen, en wordt daarbij bijgestaan door een aantal bekende Britse veteranen waaronder Jim Broadbent, Tom Courtenay, Michael Gambon en Ray Winstone.



NieuwsFilm

meest populair