'Kingsman 3' luidt prequelfilm 'Kingsman: The Great Game' in

'Kingsman 3' luidt prequelfilm 'Kingsman: The Great Game' in

Back-to-Back worden de films opgenomen.

Zo'n twee maanden geleden werd duidelijk dat regisseur Matthew Vaughn aan de slag gaat met een derde en afsluitende Kingsman 3 welke de Eggsy-trilogie moet afronden. Daarna wordt er ingezet op de prequelfilm Kingsman: The Great Game.

Volgens That Hastag Show zal de derde Kingsman het fundament neerzetten voor de prequel The Great Game en de opnames voor de afsluitende film rond het personage Gary "Eggsy" Unwin van Taron Egerton zouden in januari 2019 moeten starten. Grote kans dat de film in 2020 verschijnt. De films zouden zelfs back-to-back opgenomen worden.

Opvallend is dat That Hastag Show meldt dat er in het derde deel twee personages geïntroduceerd worden die vervolgens de prequelfilm zullen leiden. De eerste zou de tiener Conrad zijn, de jonge, charismatische zoon van een Britse Duke. Conrad wil dolgraag dienen tijdens de Eerste Wereldoorlog en de Kingsman zouden die wens vervullen. Over het tweede oudere personages zijn geen details bekend, al zou Ralph Fiennes hoog op het verlanglijstje van de studio staan.

Vaughns Kingsman-filmreeks startte met het prima ontvangen Kingsman: The Secret Service (2014) en kreeg verleden jaar met Kingsman: The Golden Circle een minder goed ontvangen vervolg. Samen leverden de films $825,0 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa's.



NieuwsFilm

meest populair