Video

Verwijderde scènes met baby Hitler uit 'Deadpool 2' onthuld

Ryan Reynolds' Merc with a Mouth reist terug naar 1889.

door Bram de Groot om 08:00 in Video
Rond de bioscooprelease van Deadpool 2 werd duidelijk dat het eerdere testpubliek geschokt was na het zien van een scène waarin Deadpool een baby doodt. De scène werd daardoor geschrapt uit de bioscoopversie. De controversiële scène is nu wel toegevoegd aan de Blu-ray uitgave en deze is online beland. Check de beelden hieronder.

De baby blijkt Adolf Hitler te zijn en Deadpool is teruggereisd in de tijd om tijdig met hem af te rekenen. Er zijn twee clips vrijgegeven. In de eerste bevindt Ryan Reynolds' Merc with a Mouth zich op de baby-afdeling in een ziekenhuis, uiteraard in het geboortejaar 1889 van Hitler. Bekijk hieronder de clip:


De tweede clip speelt zich op dezelfde baby-afdeling af en het blijkt dat Deadpool het doden van Hitler niet aandurft, al zal hij wel Josh Brolins Cable laten komen om de klus te klaren. De tijdreiziger zou er minder moeite mee hebben.


David Leitch' Deadpool 2 verschijnt volgende maand op schijf. Check de details in de Blu-ray preview.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

De end credits waren het hoogtepunt van de film voor mij. Deze scène had er prima tussengepast.

GreenHornet

Avatar

als je terug in de tijd zou gaan en Hitler Baby had gedood. Dan was er een slimmer iemand opgestaan die oorlog wel had gewonnen.

Akke Moeka Hara

Avatar

Hoe niet pc deze scenes lijken zo pc zijn deze scenes eigenlijk.
Ik had het leuker gevonden als hij in het vliegtuig zat die de WTC in vloog, en het moment dat hij in de cockpit komt, hij iets totaal anders ziet.

Frietgezicht

Avatar

Wat een gezeik dat dit eruit gehaald is. Snap het nog als Deadpool zichtbaar z’n kop eraf hakt maar dit moet toch prima kunnen. Het is baby Hitler en het is maar een film en een grapje.

Master Of Films

Avatar

Tja het is niet zomaar een willekeurige baby. Had makkelijk erin gekund.

Goov25

Avatar

Is dit de betreffende scene? Er wordt helemaal geen baby gewurgd? Tss dat valt mee, had zo in de film gekund.

Artificialis

Avatar

De baby wordt helemaal niet gedood? Er was dus niks aan de hand? Ze moeten eens stoppen zich aan te passen aan wat het ''testpubliek'' vind..

nieuwslaatste nieuws

meest populair