'It Follows' maker maakt nieuwe horrorfilm: 'They Hear It'

'It Follows' maker maakt nieuwe horrorfilm: 'They Hear It'

'They Hear It' zal gaan over een geluid dat je maar beter niet kunt horen.

David Robert Mitchell, die enorm doorbrak in de horrorscène met het door hem geschreven en geregisseerde It Follows, gaat terugkeren naar het horrorgenre met They Hear It, een adaptatie van een korte film met dezelfde titel. Mitchell zal het script gaan schrijven, maar de film niet zelf regisseren. Die taak komt voor de rekening van Julian Terry, de regisseur van de oorspronkelijke korte film.

They Hear It gaat over een "mysterieuze aanwezigheid genaamd 'The Sound' die verschrikkelijke gevolgen heeft voor iedereen die het hoort."

Voordat hij doorbrak met zijn veel geprezen horrorfilm It Follows maakte David Robert Mitchell eerst de tragikomedie The Myth of the American Sleepover, zijn eerste film. Na It Follows maakte Mitchell met Under The Silver Lake (met onder andere ex-Spider-Man Andrew Garfield en ex-Spider-Manschurk Topher Grace). Deze derde film van Mitchell beleefde zijn wereldpremière op Cannes en is nog niet in de Verenigde Staten verschenen, maar vanaf deze week wel al in Nederland in de bios te zien.

NieuwsFilm

meest populair