Video

Een orgie van dans, drugs en seks in trailer 'Climax'

De nieuwste film van Gaspar Noé, de altijd controversiële bad boy van de filmwereld.

door Kaj van Zoelen om 22:30 in Video
Zie nu de nieuwste trailer voor Climax, de nieuwe film van Gaspar Noé, met Sofia Boutella (Atomic Blonde, Hotel Artemis, The Mummy). Deze flitsende, wilde trailer presenteert Climax als een orgie van dans, drugs, seks en geweld.

Gaspar Noé is samen met Lars von Trier de bad boy van de internationale filmwereld. In Irrevérsible filmde hij een verkrachting van (het personage van) Monica Bellucci in één negen minuten lang onafgebroken shot. Enter the Void was één lange trip vanuit het oogpunt van een aan het begin overleden junkie. In zijn vorige film Love liet hij onder andere een penis in 3D op de camera en dus over de kijker heen ejaculeren.

Dus ging zijn nieuwste film Climax uiteraard weer in première, want daar houdt men stiekem wel van een beetje kunstzinnige controverse. Het verhaal van Climax is simpel: een groep dansers organiseert in een verlaten pand een oefening. Na de uitzinnige dansscènes volgt een feestje, waarbij iemand LSD in iedereens drankjes doet en de hele groep volledig doorslaat, met een wilde trip als gevolg.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Ik vind irreversible ene erg mooie film. Enter the void was echt een HEL! Gekeken op Lowlands met de vrienden, maar we hebben t er nog steeds over. Da's best knap!

John Wayne

Avatar

Tja... er zullen beslist mensen te vinden zijn die dit briljant gaan vinden maar ik zal daar niet toe behoren.

nieuwslaatste nieuws

meest populair