Excuses voor 'Fantastic Four' debacle

Veel betrokkenen komen terug op de film.

Voor regisseur Josh Trank was het $100 miljoen kostende Fantastic Four niet de beste impuls voor zijn nog prille carrière. Gelukkig heeft de film niet op all betrokken impact gehad. Zo ook schrijver Jeremy Slater lijkt er bovenop te zijn gekomen en maakte recent zijn excuses voor het superheldenfilm-debacle uit 2015.

Ondertussen schrijft Slater het script voor de Stephen King-film The Tommyknockers. Via Twitter heeft hij afgerekend met zijn betrokkenheid bij Fantastic Four. Slater: "En toen ik eindelijk mijn voet tussen de deur had, had ik drie droomprojecten op mijn verlanglijstje. Eén was Marvel (euhm, sorry voor die, jongens) een was Star Wars en de derde was, uiteraard, Stephen King. Ik zou als een gelukkig man sterven als ik een van die projecten kon doen. 3/"

Het is uiteraard te hopen dat zijn aandeel voor The Tommyknockers goed uitpakt. De film heeft nog geen regisseur, al zal James Wan (The Conjuring-franchise) een van de producenten zijn.

Eerder liet Jamie Bell, die Ben Grimm speelde in 'Fan4stic', weten dat hij de film een teleurstelling vond: "Ik weet niet wat er gebeurde tussen de lancering en de aankomst. Ik denk dat we allemaal bitter teleurgesteld waren in die film. Maar dat is hoe het soms gaat."

Overigens werkt regisseur Trank aan de maffiafilm Fonzo rond Al Capone. De hoofdrol wordt in gevuld door Tom Hardy.



NieuwsFilm

meest populair