Algemeen

Excuses voor 'Fantastic Four' debacle

Veel betrokkenen komen terug op de film.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Voor regisseur Josh Trank was het $100 miljoen kostende Fantastic Four niet de beste impuls voor zijn nog prille carrière. Gelukkig heeft de film niet op all betrokken impact gehad. Zo ook schrijver Jeremy Slater lijkt er bovenop te zijn gekomen en maakte recent zijn excuses voor het superheldenfilm-debacle uit 2015.

Ondertussen schrijft Slater het script voor de Stephen King-film The Tommyknockers. Via Twitter heeft hij afgerekend met zijn betrokkenheid bij Fantastic Four. Slater: "En toen ik eindelijk mijn voet tussen de deur had, had ik drie droomprojecten op mijn verlanglijstje. Eén was Marvel (euhm, sorry voor die, jongens) een was Star Wars en de derde was, uiteraard, Stephen King. Ik zou als een gelukkig man sterven als ik een van die projecten kon doen. 3/"

Het is uiteraard te hopen dat zijn aandeel voor The Tommyknockers goed uitpakt. De film heeft nog geen regisseur, al zal James Wan (The Conjuring-franchise) een van de producenten zijn.

Eerder liet Jamie Bell, die Ben Grimm speelde in 'Fan4stic', weten dat hij de film een teleurstelling vond: "Ik weet niet wat er gebeurde tussen de lancering en de aankomst. Ik denk dat we allemaal bitter teleurgesteld waren in die film. Maar dat is hoe het soms gaat."

Overigens werkt regisseur Trank aan de maffiafilm Fonzo rond Al Capone. De hoofdrol wordt in gevuld door Tom Hardy.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Kan ik nu 9 euro terugvragen

GreenHornet

Avatar

hadden ze dit niet kunnen weten na een paar draai dagen. Dat er iets niet klopt.

Guyon2002

Avatar

Off-topic: Disney heeft Rian Johnson ontslagen i.v.m. de fan boycotten

benjamin

Avatar

Guyon2002 "Off-topic: Disney heeft Rian Johnson ontslagen i.v.m. de fan boycotten"
Is daar een (geloofwaardige) bron van?

abon

Avatar

Toch was fantastic four tot driekwart een fascinerende en goede film met een sfeer vergelijkbaarbaar met die van chronicle. Het einde leek helaas nergens op , en ik vermoed dat daar juist de studiobemoeienis heel wat te verwijten valt. Maar dat is mijn eigen nederige mening.

Sunspot

Avatar

Was belachelijk slecht die film, niet normaal gewoon, hoe heeft het zover kunnen komen haha, gewoon zo slecht

Daanminator

Avatar

Heb hem niet gezien helaas.

Decepticon

Avatar

Daar heeft schrijver Slater niet zoveel schuld aan, het debacle is volledig aan filmstudio Fox te wijten.

Zoals Abon zegt, een mening die heel veel mensen delen, is de eerste helft wel goed, maar daarna valt het als een kaartenhuis in elkaar en volgens mij was het officieel bevestigd dat de tweede helft, of iig de derde akte, de bemoeienisfase van Fox was. Dr. Doom zag er ook niet uit, wie bedenkt zo'n uiterlijk in vredesnaam. En dat terwijl the Thing er fantastisch uit zag.

Spider-fan

Avatar

Ik vond hem niet zo slecht als ik verwacht had door wat ik erover las. Ik zie dat ik hem een 7 heb gegeven, dan vind ik meestal iets wel redelijk tot goed. Ik kan me er niet zoveel van herinneren, dus echt bijzonder vond ik het niet. Ik denk dat men gewoon een keer een andere benadering voor superhelden wilde en dat is niet goed uitgepakt. Wat Tommyknockers betreft: het boek is al niet zo goed, dus al knap als je daar een redelijke film van weet te maken.

ridjieddo

Avatar

+1 Abon en Decepticon

GreenHornet

Avatar

klopt Rian Johnson is ontslagen dat dit hier geen nieuws is

benjamin

Avatar

GreenHornet "klopt Rian Johnson is ontslagen"
Is daar een (geloofwaardige) bron van?

benjamin

Avatar

rukubrick "als rian johnson is ontslagen"
zou daar wel een (geloofwaardige) bron voor te vinden zijn.

benjamin

Avatar

rukubrick "als er geloofwaardige officiele bronnen zouden zijn"
Dus hiermee geef je toe dat die er niet zijn en het verhaaltje dus nergens op gebaseerd was? Niet dat we dat al niet doorhadden maar toch bedankt voor die bevestiging.

Mav Damian

Avatar

Rian Johnsson is niet ontslagen enkel dat (zogezegd) zijn nieuwe Star Wars trilogie gecanceld is. Of dat de bronnen waar zijn.....

https://www.express.co.uk/entertainment/films/1004400/Star-Wars-BACKLASH-Disney-Rian-Johnson-trilogy-Last-Jedi-fan-boycott-Kathleen-Kennedy

Master Of Films

Avatar

abon "Toch was fantastic four tot driekwart een fascinerende en goede film met een sfeer vergelijkbaarbaar met die van chronicle."
Ik zou eerder zeggen op de helft, maar Fan4stic had een redelijke begin dat later eindige in een debacle.

chefry1983

Avatar

Niet gezien en aan alle reacties te lezen heb ik er niets aan gemist

NieuwsFilm

meest populair