Algemeen

Mysterieuze Marvel-film begint opnames in juni 2019

Marvel gaat vrolijk door met de toekomstige projecten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Marvel is druk bezig met het afronden van de derde fase in zijn overkoepelde plan. De vraag is nog altijd wat we allemaal mogen verwachten na het verschijnen van Avengers 4, want de studio schijnt het zichzelf iets minder moeilijk te willen maken met al die aan elkaar gekoppelde films en verhalen die naar elkaar opbouwen.

Maar ondanks dat er nog veel geheimzinnigheid is rond de toekomst van het MCU en wat we mogen verwachten in Phase 4, horen we nu dat de studio zich voorbereidt om in de zomer van 2019 te beginnen met de opnames van een van de volgende films in Phase 4. De bedoeling is dat in juni 2019 een film opgenomen wordt in het Verenigd Koninkrijk.

Welke film dat wordt is nog niet zeker, al zijn er drie goede kandidaten: Black Widow, Doctor Strange 2 en The Eternals. Die films zijn al aangekondigd, maar het is niet zeker wanneer ze precies te zien zullen zijn. Het kan ook zijn dat er een ander project gemaakt wordt, maar dat heeft Marvel nog niet aangekondigd.

Van Phase 4 weten we overigens een aantal dingen al zeker. Zo zal in elk geval Guardians of the Galaxy Vol. 3 verschijnen, evenals Spider-Man: Far From Home. Daarna is er nog veel onzekerheid.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik denk dat Guardians 3 ook allesbehalve zeker is, kan maar zo dat die film er niet meer komt, je weet maar nooit.
Enigste film die er echt zeker komt is Spider-Man Far From Home, want die opnames zijn momenteel gaande.
Ik wil het liefst Doctor Strange 2 zien.

Khalidmocro

Avatar

@decepticon idd zou ideal zijn.. op black widow zit ik persoonlijk niet te wachten

Jan231

Avatar

Black Widow vind ik niet zo boeiend. Doc Strange 2 heb ik wel zin in. Ik zou echter het liefst in fase 4 wat nieuws zien, zoals Moon Knight.

RoberPaulsen

Avatar

Faseer alles maar lekker uit. We hebben nu wel genoeg superhelden gezien

chefry1983

Avatar

Misschien wel een nieuwe fantastic four

nieuwslaatste nieuws

meest populair