'Deadpool 2' zou oorspronkelijk de 'Fantastic Four' bevatten

'Deadpool 2' zou oorspronkelijk de 'Fantastic Four' bevatten

Tim Miller had schijnbaar wilde, toffe plannen voor de sequel!

Ja, je leest het goed. Naast de vele X-Men-personages die waren te zien in Deadpool 2, hebben de makers in de ontwikkelingsfase van deze R-rated superheldenfilm ook plannen gehad om de Fantastic Four-helden te gebruiken, zo blijkt uit onlangs vrijgegeven concepttekeningen. In de oorspronkelijke versie van regisseur Tim Miller, die uiteindelijk vertrok bij het project, zouden de helden uit de geflopte Fantastic Four-film (2015) wellicht hebben teruggekeerd.

Concepttekenaar Alexander Lozano heeft onlangs op zijn Instagram-pagina tekeningen getoond van ongebruikte ideeën voor het eerder dit jaar verschenen Deadpool 2. De oorspronkelijke regisseur, Tim Miller, zou zelfs plannen hebben gehad om de Fantastic Four op te laten draven in de sequel. De tekeningen suggereren dat het de bedoeling was om de acteurs uit de fel bekritiseerde reboot uit 2015 dan weer terug te laten keren. Bekijk alle concepttekeningen hieronder!

Nieuwe looks
Op de tekeningen is te zien dat Miller en Lozano zelfs geheel nieuwe looks voor Reed Richards/Mr. Fantastic (Miles Teller), Sue Storm/Invisible Woman (Kate Mara), Johnny Storm/Human Torch (Michael B. Jordan) en Ben Grimm/The Thing (Jamie Bell) hadden bedacht. Zeker het ontwerp van The Thing lijkt meer trouw te zijn aan zijn stripboekenvariant.

Reed Richards/Mr. Fantastic (Miles Teller)


Sue Storm/Invisible Woman (Kate Mara)


Johnny Storm/Human Torch (Michael B. Jordan)


Ben Grimm/The Thing (Jamie Bell)


Iedereen die Deadpool 2 heeft gezien, weet inmiddels dat deze plannen uiteindelijk niet door zijn gegaan. Desondanks geven deze concepttekeningen een interessant kijkje in het ontwikkelingsproces van de film. Wellicht had een (cameo)verschijning in Deadpool 2 de Fantastic Four ook weer op de kaart kunnen zetten na het debacle uit 2015. Inmiddels zijn de rechten van de Fantastic Four weer in handen van Disney, na de overname van Fox.

NieuwsFilm

meest populair