Humor

'Deadpool 2' zou oorspronkelijk de 'Fantastic Four' bevatten

Tim Miller had schijnbaar wilde, toffe plannen voor de sequel!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 10:33 in Humor
Ja, je leest het goed. Naast de vele X-Men-personages die waren te zien in Deadpool 2, hebben de makers in de ontwikkelingsfase van deze R-rated superheldenfilm ook plannen gehad om de Fantastic Four-helden te gebruiken, zo blijkt uit onlangs vrijgegeven concepttekeningen. In de oorspronkelijke versie van regisseur Tim Miller, die uiteindelijk vertrok bij het project, zouden de helden uit de geflopte Fantastic Four-film (2015) wellicht hebben teruggekeerd.

Concepttekenaar Alexander Lozano heeft onlangs op zijn Instagram-pagina tekeningen getoond van ongebruikte ideeën voor het eerder dit jaar verschenen Deadpool 2. De oorspronkelijke regisseur, Tim Miller, zou zelfs plannen hebben gehad om de Fantastic Four op te laten draven in de sequel. De tekeningen suggereren dat het de bedoeling was om de acteurs uit de fel bekritiseerde reboot uit 2015 dan weer terug te laten keren. Bekijk alle concepttekeningen hieronder!

Nieuwe looks
Op de tekeningen is te zien dat Miller en Lozano zelfs geheel nieuwe looks voor Reed Richards/Mr. Fantastic (Miles Teller), Sue Storm/Invisible Woman (Kate Mara), Johnny Storm/Human Torch (Michael B. Jordan) en Ben Grimm/The Thing (Jamie Bell) hadden bedacht. Zeker het ontwerp van The Thing lijkt meer trouw te zijn aan zijn stripboekenvariant.

Reed Richards/Mr. Fantastic (Miles Teller)


Sue Storm/Invisible Woman (Kate Mara)


Johnny Storm/Human Torch (Michael B. Jordan)


Ben Grimm/The Thing (Jamie Bell)


Iedereen die Deadpool 2 heeft gezien, weet inmiddels dat deze plannen uiteindelijk niet door zijn gegaan. Desondanks geven deze concepttekeningen een interessant kijkje in het ontwikkelingsproces van de film. Wellicht had een (cameo)verschijning in Deadpool 2 de Fantastic Four ook weer op de kaart kunnen zetten na het debacle uit 2015. Inmiddels zijn de rechten van de Fantastic Four weer in handen van Disney, na de overname van Fox.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SuPa

Avatar

Gelukkig hebben ze het niet gedaan. Wat een bout film was F4 zeg. Ik irriteerde me ook aan Miles Teller, vond hem totaal geen mr. Fantastic en zijn kop irriteert me gewoon.

Frietgezicht

Avatar

^ dat heb ik met die kop van die hoofdrolspeler uit Ready Player One. Ze lijken ook wel op elkaar.

Goov25

Avatar

Haha die koppen lijken idd op elkaar. En allebei kijk je niet graag naar.

rainking

Avatar

Zou wel hartstikke leuk geweest zijn als de Fantastic Four uit de helikopter had gesprongen in plaats van X-Force. Dan had de hele zaal (nog meer) dubbel gelegen.

ridjieddo

Avatar

Iemand een idee waarom reacties zijn geblokkeerd bij het artikel over metoo?
OT: ontwerp tekeningen zien er supercool uit. K had ze graag in een sequel gezien, zeker met zo’n topcast.

BlackPowerWolf

Avatar

ridjieddo " Iemand een idee waarom reacties zijn geblokkeerd bij het artikel over metoo?
OT: ontwerp tekeningen zien er supercool uit. K had ze graag in een sequel gezien, zeker met zo’n topcast. "


Misschien waren de reacties in de richting van "Wat een hypocrisie" en dan wat minder aardige beledigingen dan normaal?
Wat natuurlijk ook kan is dat iedereen zo eensgestemd over voorgaande optie dat FilmTotaal besloot de boel te sluiten want welk artikel je ook tegen komt er moet een discussie zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair