Chris Hemsworth vindt 'Thor: The Dark World' eigenlijk maar niks

Meh...

De afgelopen jaren weet Marvel Studios de successen aan elkaar te rijgen. In de beginfase waren er ook een aantal duidelijk mindere titels. Zo zijn The Incredible Hulk (2008) en Iron Man 2 (2010) niet echt geliefd en ook de twee eerste films over Thor kunnen niet rekenen op al teveel steun. Hoofdrolspeler Chris Hemsworth gaf recent kort zijn visie op zijn eerste twee solofilms. Het tweede deel moet het ontgelden.

De ster uit Thor: Ragnarok (2017) en Avengers: Infinity War (2018) ging tijdens een uitgebreider interview met GQ kort in op beide films: "De eerste was goed, maar de tweede was meh." Hemsworth gaf tegenover GQ ook aan dat hij het personage in de eerste films erg rechttoe rechtaan invulde. In de derde film, Ragnarok, gaf hij het personage meer menselijkheid en paste deze meer bij zijn eigen persoon.

De eerste film Thor uit 2011 noteerde $449,3 miljoen wereldwijd en Thor: The Dark World uit 2013 kwam tot $644,6 miljoen. Ragnarok werd een stuk beter ontvangen en de halfgod was in Infinity War een van de beste personages.



NieuwsFilm

meest populair