Idris Elba: ik ben niet de volgende James Bond

De acteur is heel stellig.

Idris Elba claimt dat hij niet de nieuwe James Bond wordt. Momenteel zijn er nogal wat problemen rond Bond 25 en schijnt acteur Daniel Craig zelfs net als regisseur Danny Boyle op te willen stappen. Zeker is dat niet, maar volgens Elba wordt er nog niet naar gekeken om hem te casten.

Tegenover Good Morning Britain vertelde Elba heel simpel dat hij niet de volgende acteur is die in de huid van het iconische personage van Ian Fleming kruipt. Toen de journalist van de ochtendshow dat vroeg, vertelde Elba enkel nee, waarna hij wegliep. Kortom: het zit er echt niet in, hoe graag fans ook lijken te willen.

Voor Eon Productions is het momenteel vooral uitvogelen wat de studio met 007 wil doen. Boyle scheen de franchise de moderne tijd in te willen brengen en bepaalde misogyne elementen uit de franchise willen halen. Dat en gedoe rond de schurk van de film zouden tot zijn vertrek geleid hebben.

Momenteel wordt er gekeken naar een vervanger voor Boyle en hoopt men nog altijd in de loop van december met de opnames te kunnen beginnen. Dat lijkt echter onwaarschijnlijk, vooral omdat er een nieuw script moet komen, waar weer nieuwe locaties en castleden voor gezocht moeten worden.

Mocht Craig dan vervolgens ook nog opstappen, zijn de rapen al helemaal gaar.

NieuwsFilm

meest populair