Rode oortjes: Scott Eastwood openhartig over zijn R-rated seksleven

Rode oortjes: Scott Eastwood openhartig over zijn R-rated seksleven

De acteur over zijn dolle duikavonden.

Hollywoodacteur Scott Eastwood (Pacific Rim: Uprising, Suicide Squad) heeft in een podcast een boekje opengedaan over zijn seksleven. Volgens Eastwood is het hebben van seks gezond en zou iedereen dat principe moeten omarmen. Ook vertelt hij meer over zijn huidige liefdesleven. Lees hieronder alle spannende details!

Scott Eastwood schaamt zich totaal niet als hij in de podcast Live Life Better moet praten over het onderwerp seks. Eastwood is openhartig over zijn eigen bedavonturen en heeft ook de nodige opvattingen over seks. "Iedereen zou seks moeten hebben, met zichzelf of met iemand anders", is de 32-jarige Eastwood van mening. Eastwood is naar eigen zeggen erg open over het onderwerp, omdat seks volgens hem een van de meest natuurlijke dingen is die mensen doen.

Toen hem gevraagd werd naar zijn eigen seksleven, vertelt hij: "Ik ben vrijgezel, aan het daten en heb volop seks met verschillende mensen". Eastwood - natuurlijk de zoon van Clint Eastwood - zou graag zien dat mensen zich minder ongemakkelijk gaan voelen als ze praten over seks. "Mensen moeten begrijpen dat het belangrijk is om jezelf nooit te schamen voor je seksleven", zegt hij daarover. "Vrouwen vallen elkaar nu aan, maar zouden de seksuele cultuur juist moeten omarmen", vindt Eastwood.

Eigen onzekerheid
Eastwood is naar eigen zeggen ook lang onzeker geweest tijdens vrijpartijen met vrouwen die minder ervaring hadden. "Ik voelde me op seksueel gebied meer en beter ontwikkeld dan veel van mijn bedpartners", zegt hij. Inmiddels is Eastwood comfortabeler met zijn seksualiteit, maar hij weet niet of hij ooit een monogame relatie aan zou kunnen gaan. "Enerzijds wil ik geen vaste relatie wegens de bijbehorende verantwoordelijkheden, maar aan de andere kant lijkt me dat soms toch beter", aldus Eastwood, die ook nog benadrukt in de desbetreffende podcast dat het belangrijk is om veilig te vrijen.

NieuwsFilm

meest populair