Vreemdelingen met geheimen in officiële trailer 'Bad Times at the El Royale'

Vreemdelingen met geheimen in officiële trailer 'Bad Times at the El Royale'

Zullen Jon Hamm, Dakota Johnson, Jeff Bridges en vele anderen de opvallende ontmoeting overleven?

20th Century Fox is vermoedelijk klaar met het tonen van alle bewegende beelden van de thriller Bad Times at the El Royale. Deze week hebben ze de officiële trailer uitgebracht waarin we opnieuw castleden Chris Hemsworth, Jon Hamm, Cailee Spaeny, Dakota Johnson en Jeff Bridges zien. Verantwoordelijk voor het schrijfwerk en de regie is The Cabin in the Woods-regisseur Drew Goddard. Bekijk de trailer beneden!

De jaren 60. Een oud hotel, dat op de grens van Amerikaanse staten Californië en Nevada ligt, vormt een ontmoetingsplaats voor zeven vreemdelingen. Allen bezitten een geheim en zoeken naar een manier om verlost te worden van hun zondes en gebreken. Gedurende één nacht krijgen ze daadwerkelijk de kans om de strijd aan te gaan met hun demonen, maar dan moeten ze wel een helse nacht zien te overleven.


Mensen die nu eindelijk overgehaald zijn (of dat al waren door eerdere beelden) kunnen Bad Times at the El Royale vanaf 11 oktober in de Nederlandse bioscopen zien. Dit is de tweede film die door Goddard geregisseerd is. Voorheen werkte hij voornamelijk als scenarist aan titels als World War Z en The Martian. Zie hieronder de officiële poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair