Begint 'The Flash' volgend jaar met de opnames?

Kiersey Clemons hoopt het.

Kiersey Clemons, die de rol van Iris West zal spelen in The Flash, hoopt heel erg dat de opnames volgend jaar mogen beginnen. Warner Bros. en DC Films zijn voorlopig nog stil over het project en maken geen plannen voor de lange termijn, want ze willen eerst een goed pan hebben voor de nieuwe richting.

Wel is The Flash, de standalone film voor Ezra Millers rode snelheidsduivel al tijden in ontwikkeling en zit het project al langer in de pijplijn. Sterker nog: de film werd al in 2014 aangekondigd toen Warner nog heel ambitieus een reeks DC-films onthulde die gemaakt moesten worden. Er waren regisseurs, maar twee vertrokken uiteindelijk, waarna dit jaar Jonathan Goldstein en John Francis Daley tekenden.

Eerdere geruchten wezen er verder op dat het duo in 2019 mag beginnen met de opnames. Bevestigd is het nieuws echter nog altijd niet, maar dat Clemons hoopvol is kan alleen maar goed nieuws zijn. Tegenover Variety liet ze in elk geval weten dat er nog geen knopen doorgehakt zijn, maar dat iedereen staat te springen om de film te maken.

Clemons zou eigenlijk in Justice League debuteren als Iris West maar haar cameo werd uiteindelijk geschrapt.

NieuwsFilm

meest populair