Olivia Colman: "Seks met Emma Stone is altijd leuk!"

Olivia Colman: "Seks met Emma Stone is altijd leuk!"

Een bijzonder leuke bonus bij je werk!

Gisteren liet actrice Olivia Colman (Murder on the Orient Express, The Lobster) een persconferentie op 75e filmfestival van Venetië, Italië, weten dat zij heeft genoten van het draaien van haar nieuwe film The Favourite. Gisteren beleefde die film zijn wereldpremière op het festival. Colman heeft vooral genoten van de seksscènes met haar tegenspeelster Emma Stone (Battle of the Sexes, La La Land), zo laat ze grappend weten.

Oscarwinnares Emma Stone (29) schijnt een geweldige bedpartner te zijn, zo omschrijft althans Olivia Colman (44) haar ervaringen met Stone. De twee zijn samen te zien in The Favourite. In die film speelt de Britse actrice de rol van de achttiende-eeuwse koningin Anne, die er een lesbische affaire op nahoudt met twee van haar rivaliserende knechten. Stone speelt een van die vrouwen en Colman had dan ook het genoegen om een aantal intieme scènes met haar te mogen draaien.

Colman genoot van haar seksscènes met Stone
"Soms denken we dat wij het seksen hebben uitgevonden, maar dat is niet zo. Het gebeurt al heel lang", vertelt Colman met een knipoog tijdens de persconferentie van de film op het filmfestival van Venetië. "En het was echt ontzettend leuk om seks te mogen hebben met Emma Stone", grapt Colman. Gelukkig blijkt dat gevoel wederzijds, want Stone doet er zelf ook nog een schepje bovenop. "Ik vond het ook erg leuk om met jou te mogen vrijen", grapt Stone terug.

Disclaimer...
"Even voor de duidelijkheid... we hebben het niet echt gedaan natuurlijk", zegt Stone vervolgens toch nog maar even voor de zekerheid tegen de aanwezige journalisten.

NieuwsFilm

meest populair