Olivia Munn legt uit waarom ze zedendelinquent uit 'The Predator' wilde hebben

Olivia Munn legt uit waarom ze zedendelinquent uit 'The Predator' wilde hebben

De actrice heeft veel ophef gecreëerd voor 20th Century Fox.

Aanstaande donderdag is het zover - dan kunnen liefhebbers van de Predator-reeks een nieuw deel bewonderen in de bioscoop met The Predator. De film van Shane Black is sinds vorige week veeltijds in het nieuws vanwege acteur Steve Wilder. De 48-jarige Amerikaan is goede vrienden met Black, maar helaas ook iemand die een seksueel misdrijf gepleegd heeft. Acht jaar geleden pleitte hij schuldig te zijn aan het verleiden van een 14-jarig meisje via het internet. Daarvoor bracht hij een half jaar in de gevangenis door.

In de binnenkort uitkomende sciencefictionfilm deelde Wilder voor een klein rolletje het scherm met Olivia Munn, maar die wilde nadien er helemaal niks mee te maken hebben. Ze nam contact op met 20th Century Fox, die uiteindelijk de scène uit de film haalde. In een uitgebreid interview met Variety legt de 38-jarige Munn uit waarom ze Wilder eruit wilde hebben en dat ze begrijpt dat hij een tweede kans verdient.

Bekijk de afbeelding"De reden waarom dit zo belangrijk is, en vooral in Hollywood, is omdat films een groot bereik hebben. En een film als deze, een internationale film, zal wereldwijd te zien zijn. Of althans, dat is wat we hopen. Veel mensen zullen hem dan zien. Wanneer je vervolgens iemand op het grote scherm hebt - en het maakt niet uit hoe klein de rol is - dan is die beroemdheid groot genoeg om invloed op iemand te hebben. En als dat iemand is die een verleden heeft met het misbruiken van kinderen, dan vind ik dat verre van fatsoenlijk."


Volgens de X-Men: Apocalypse-actrice verdient iedereen een tweede kans, maar toch vindt ze het moeilijk om iemand te vergeven die kinderen of dieren heeft pijn gedaan. "Je verdient het om geld te verdienen, maar niet naast mij in een film. Je kan op vele andere plekken werken. Een Etsy-winkel beginnen of zoiets."

Tijdens het interview vertelde Munn ook enigszins in regisseur Black teleurgesteld te zijn, die een publieke verontschuldiging maakte, maar dat nooit persoonlijk deed bij de actrice. "Ik vind dat het betuigen van spijt in privé gedaan moet worden en niet enkel publiekelijk. Ik geloof in de verontschuldiging die hij aan iedereen schonk. Maar die heb ik niet van hém gekregen. Ik las het online, zoals iedereen."

NieuwsFilm

meest populair