'Wonder Woman'-acteur al gecast als slechterik 'Bond 25'

'Wonder Woman'-acteur al gecast als slechterik 'Bond 25'

Maar of hij de rol nog zal spelen...

Afgelopen weken werd duidelijk dat we Bond 25 niet in 2019 hoeven te verwachten; regisseur Danny Boyle vertrok bij de film en 007-acteur Daniel Craig accepteerde daarna een rol in een film van Rian Johnson. Nu blijkt dat de slechterik voor Bond 25 al was gecast.

De Wonder Woman-acteur Said Taghmaoui liet tegenover The National weten dat Boyle hem had aangetrokken om de rol van de slechterik in te vullen. Hij gaf ook aan dat de studio nu twijfelt of ze verder moeten gaan met Taghmaoui.

"We weten niet wie de regisseur zal zijn, en de producenten weten nu niet of ze een slechterik uit Rusland of het Midden-Oosten willen gebruiken. Ik kreeg letterlijk net een bericht met de boodschap 'Als ze naar het Midden-Oosten gaan, ben jij het. Als ze Russisch gaan, is het iemand anders.' Het overkomt me vaker. Ik bevind me altijd in de situatie dat iets mijn leven kan veranderen of dat iets opeens verdwijnt," aldus Taghmaoui tegenover The National.

De Fransman Taghmaoui was verleden jaar te zien in Wonder Woman en had rollen in films als The Infiltrator en G.I. Joe: The Rise of Cobra. Bond 25 lijkt nu in oktober 2020 te verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair