'Jurassic World 3' verbindt alle zes de films aan elkaar

'Jurassic World 3' verbindt alle zes de films aan elkaar

En moet dat doen met terugkerende castleden.

De derde Jurassic World-film moet een einde breien aan de complete saga. Dat vertelt Bryce Dallas Howard, die straks weer terugkeert als hoofdpersoon Claire Dearing. De actrice hoopt verder dat er nog meer sterren uit de oorspronkelijke trilogie terugkeren, nadat Jeff Goldblums Ian Malcom te zien was in Jurassic World: Fallen Kingdom.

Tegenover CinemaBlend vertelde Howard dat de derde Word-film alle films van de hele saga aan elkaar moet verbinden. "Met de derde film is het de bedoeling dat de hele saga aan elkaar verbonden wordt. Het zal aan het einde van de dag de zesde film zijn. Wat ik heel graag zou willen, is dat er dan ook meer personages van eerdere films te zien zijn."

Wellicht dat niemand minder Sam Neill en Laura Dern kunnen terugkeren, nadat zij in de eerste film in de jaren negentig debuteerden. Regisseur en schrijver Colin Trevorrow liet al eens weten dat graag te willen.

Maar de vraag is vooral of dat gaat gebeuren. Dat hangt uiteindelijk vooral af van het verhaal. Vanaf 11 juni 2021 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair