Celebrity

Julia Roberts boos na commentaar op nagellak

Roberts laat van zichzelf horen op Instagram.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 17:04 in Celebrity
Actrice Julia Roberts (Wonder, Money Monster) is nog niet heel lang actief op Instagram, maar laat schijnbaar graag van zich horen. Na een negatieve reactie op haar nagellak, kon ze het niet laten om even van zichzelf te laten horen.

Op het Toronto International Film Festival droeg Julia Roberts een zwarte jurk die erg veel lijkt op een jurk die actrice Joan Crawford ooit droeg. Op Instagram vroegen de beheerders van The Vintage Costume Collector aan hun volgers bij welke actrice de jurk beter paste. "Joan Crawford ziet er naar mijn mening veel klassieker en verfijnder uit dan Julia Roberts", schreef iemand onder de foto. "Daarnaast heeft Julia lelijke zwarte nagellak op".

Julia Roberts reageert!
Roberts lijkt niet blij te zijn met die reactie. "Om even precies te zijn... Het is een marineblauwe lak, met granaatkristallen voor het aardend effect", schrijft Roberts haast verbeten terug op de kritische woorden. "Dus mocht je je commentaar nog wilt bewerken, weet dan dat het geen 'lelijke zwarte nagellak is', maar 'lelijke marineblauwe nagellak met granaatkristallen'". De Hollywoodactrice kon rekenen op veel bijval en steun voor haar pittige reactie.

De grote vraag is nu natuurlijk wat Mark Hamill van deze kwestie vindt... 😉

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Scheerzeep "De grote vraag is nu natuurlijk wat Mark Hamill van deze kwestie vindt..."

Jammer die zin wou ik gebruiken

Prince John

Avatar

Weer een typisch Jeffrey artikeltje, maar die laatste zin is wel klasse!

Prince John

Avatar

Weer een typisch Jeffrey artikeltje, maar die laatste zin is wel klasse!

pete928s

Avatar

De Hollywoodactrice kon rekenen op veel bijval en steun voor haar pittige reactie.

Wat een wereldnieuws hahaha .
Ja die steun zal ze wel nodig hebben gehad .

nieuwslaatste nieuws

meest populair