POLL: De vermakelijkste katten in films!

Ben jij benieuwd naar de 20 meest opvallende katten in films?

Een paar dagen geleden dook de eerste trailer en poster op voor Captain Marvel. Het belooft een vermakelijke nieuw hoofdstuk te worden in het Marvel filmuniversum. Maar er was ook een flinke easter egg op het affiche te zien. Het bleek Chewie, de soort van buitenaardse kat van de heldin. Met deze POLL kijken we naar een aantal andere bekende filmkatten en is de vraag: welke vind jij het vermakelijkst?

Er zijn heel wat katten verschenen in films. Uiteraard zijn er heel wat animatiefilms met katten. Ook zijn er grote katten, zoals Simba uit The Lion King en zijn er de meer volwassen katten zoals die uit Fritz the Cat (1972). Maar er zijn tevens de meer gewone katten die rondhangen bij bekende filmpersonages. Denk aan de kat van de James Bond-slechterik Blofeld, Jonesy uit de twee Alien-films of Orion uit de eerste Men in Black.

En dan hebben we uiteraard ook nog de Cheshire Cat uit Alice in Wonderland. Benieuwd naar alle katten? Hieronder tref je twintig verschillende filmkatten. Het DC-personage Catwoman van onder meer Michelle Pfeiffer telt niet mee, dan weet je dat. Nu is het stemmen op je favoriete filmkat(ten). Missende katten spin je op de gebruikelijke plaats. Succes!



NieuwsFilm

meest populair