Celebrity

Ashton Kutcher rijdt fan aan met Tesla; maakt het goed met selfie

Opeens blijkt een ongeluk toch niet zo ongelukkig te zijn...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 08:39 in Celebrity
Aangereden worden door je idool. Het zou je maar gebeuren. De negentienjarige Leo Marenghi maakte het mee. Eergisteren werd hij in Los Angeles, Amerika, aangereden door niemand minder dan Hollywoodacteur Ashton Kutcher (Jobs, No Strings Attached). Ondanks zijn verwondingen, vroeg Marenghi de ster alleen om een foto als schadevergoeding.

Afgelopen donderdag werd de negentienjarige Leo Marenghi aangereden toen hij met zijn scooter door Los Angeles reed om zijn oppaskindjes op te halen van school. Hollywoodster Ashton Kutcher kwam met zijn pikzwarte Tesla onverwachts van een afrit afgereden en knalde zo tegen Marenghi aan. Marenghi viel van zijn scooter en had een paar redelijk flinke schaafwonden. Zijn grootste schrik moest echter nog komen.

Droom: Ashton Kutcher ontmoeten
"Toen ik opstond, zag ik Ashton Kutcher uit de auto komen", vertelt Marenghi, die zijn ogen niet kon geloven, aan People. Marenghi blijkt een grote fan te zijn van Kutcher. "Hij was erg vriendelijk en bezorgd". De tiener hield slechts wat lichte verwondingen over aan het voorval. Aangezien hij geen zin had in een rechtsprocedure, besloot hij zijn idool alleen te vragen om een foto. "Uiteindelijk ben ik met hem op de foto geweest", vertelt Marenghi. Iedereen weer blij!2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Wat? Bestaan dit soort Amerikanen echt? Wat is er mis met het land? Waarom geen rechtzaak met miljoen Dollars om op te eisen? What's going on!?!?!

GreenHornet

Avatar

Ashton Kutcher zal zich ook geschrokken hebben...

nieuwslaatste nieuws

meest populair