Algemeen

'Bond 25' heeft nieuwe regisseur, startdatum en releasedatum

En het is geen van de namen die onlangs werden genoemd!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 11:45 in Algemeen
Bond 25 heeft eindelijk een nieuwe regisseur en de opnames gaan op 4 maart 2019 van start. Dat maakten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson, de producenten van de James Bond-films, vanochtend bekend.

Wie is die nieuwe regisseur? Niet één van de namen die de afgelopen weken in geruchten genoemd werden, zoals Bart Layton, S.J. Clarkson, Yann Demange, Edgar Wright en Jean-Marc Vallée.

De regisseur die namelijk de nieuwste James Bond-film met Daniel Craig gaat maken, nadat eerste regisseur Danny Boyle opstapte, is Cary Joji Fukunaga, de regisseur van het veel geprezen eerste seizoen van True Detective, de Netflix-film als Beasts of No Nation en de film Jane Eyre.

De nieuwe startdatum van de opnames op 4 maart 2019 betekent dat de beoogde releasedatum in het najaar van datzelfde jaar niet meer gehaald kan worden. Maar recente verwachtingen van insiders dat de film pas vanaf oktober 2020 te zien zal zijn blijken niet te kloppen: Broccoli en Wilson kondigden tegelijk met het nieuws over regisseur Cary Fukunaga aan dat de 25ste Bond-film wereldwijd op 14 februari 2020 moet uitkomen.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Topnieuws, ben erg benieuwd!

jefreum

Avatar

Dus ik kan aannemen dat james bond momenteel in as is veranderd en hij eerst door de avengers gered moet worden ?

Steve-O

Avatar

Hopelijk wordt Arkapaw de cinematograaf!

Mav Damian

Avatar

Inderdaad topnieuws dit. Zeer goede regisseur en hopelijk verrekt hij niet door meningsverschillen wat laatst nog bij hem gebeurd is bij It.

Spider-fan

Avatar

Dit is zeker onverwacht nieuws. Kun je nagaan dat van die hele geruchtenmachine rond Bond meestal niets klopt. En ook redelijk snel na het opstappen van Boyle.
Ik heb alleen Jane Eyre van hem gezien en die was goed herinner ik me. True Detective moet ik nog drie afleveringen van kijken, maar is ook goed. Dus hopelijk gaat nu alles goed en prettig dat ze de releasedate niet al te ver uitstellen, al vraag ik me af of ze een Bond film echt gaan uitbrengen in Februari, niet de sterkste maand voor bioscoopbezoek, lijkt me.

007

Avatar

Yes eindelijk

Prince John

Avatar

Eens met de meeste hier, had totaal niet aan Fukunaga gedacht maar geweldige regisseur (True Detective en Beasts of no Nation). Erg benieuwd nu!

Daanminator

Avatar

Top nieuws MAAR ik vind het wel kut dat hij in Februari uitkomt. Dit vind ik meer een novemver/december film maar ach. Zo ben ik wel een azijnzeiker.

Spider-fan

Avatar

Aangezien Fukunaga ook screenwriter is, is er ook wel een kans dat hij aan het Purvis/Wade script zal meeschrijven of het zal herschrijven. Hopelijk wordt het daardoor ook wat minder middelmatig.
Aan de andere kant kan dat ook weer voor onenigheid zorgen, zoals bij IT. Maar ik neem aan dat ze niet twee keer achter elkaar een topregisseur zullen ontslaan.

Decepticon

Avatar

Normaliter is dit gevoelsmatig idd een een lekkere koude december film, maar februari is een top maand om een Bond film uit te brengen.
Het maakt geen barst uit of ie in februari of mei of december uit komt, Bond is een sterk genoeg IP dat altijd een groot publiek zal trekken en er is weinig concurrentie in februari.
Black Panther en Deadpool zijn het bewijs.

nieuwslaatste nieuws

meest populair